Shoeless Open Air

Partyscene Redactie | 5 juni 2009
headlines

Zo’n drie jaar geleden is het idee ontstaan om een feestje te organiseren waarbij alle bezoekers bij de garderobe, naast hun jas, ook hun schoenen moeten inleveren. Oorspronkelijk omdat dansen op je blote voeten in het gras zo ontzettend fijn is. Inmiddels vijf zeer succesvolle feesten, twee locaties en een heleboel vrolijke bezoekers verder, gaat het eindelijk gebeuren; Shoeless gaat naar buiten!
Shoeless
De volgende editie van Shoeless zal op zondag 19 juli plaatsvinden, wederom in Het Rijk van de Keizer. Echter heeft de locatie ditmaal ook het buitengedeelte beschikbaar gesteld. Hierdoor zullen, naast de twee binnenruimtes, ook het amfitheater en het waterterras worden omgetoverd tot toneel voor ravers.

Met drie podia is er uiteraard ook behoorlijk uitgepakt qua artiesten. Rauwkost, Mike Ravelli, Olivier Weiter, Moritz en de Bar 27 crew zijn enkele namen die absoluut niet mogen ontbreken op Shoeless Open Air.

Zoals men gewend is van Shoeless zullen naast gevestigde namen ook een aantal minder bekende namen hun opwachting maken. Zo komt o.a. de Nieuw Zeelander Simon Beeston overgevlogen vanuit zijn woonplaats Berlijn. In de technohoofdstad van de wereld is zijn naam al een stuk bekender en draait hij in clubs als Watergate, Panorama Bar en Bar 25. 19 juli dus op Shoeless Open Air.

Naast de altijd aanwezige top muziek zal er ditmaal extra aandacht worden besteed aan lekker eten, voet- en lichaamsverzorging en heel veel meer. Kortom: verkleedspullen aan, schoenen uit en handjes in de lucht!

Shoeless Open Air

Zondag 19 juli

10.00 – 22.00

Het Rijk van de Keizer

www.shoeless.nl

De vorige keer was Shoeless 2 maanden van te voren al uitverkocht, maar je kan hier op Partyscene 5x2 kaarten winnen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws