KitCatKlub Resident Night

Partyscene Redactie | 5 juni 2009
headlines

KitCatKlub is op dreef. Tijdens Koninginnedag knalde het KitCatKlub podium in de Amsterdamse Utrechtsestraat volledig de pan uit voor een uitzinnig publiek met rammers als MarYsol, Ben Cullum, Marcello en Victor Coral. Binnenkort doet KitCatKlub Amsterdamse Sugar Factory aan voor een eenmalig feest van de bovenste plank. Deze zomer doet het hoofdstedelijke concept ook het Scheveningse strand aan voor een puik feestje. Allereerst is daar in de thuisbasis Home natuurlijk zoals iedere eerste zaterdag van je maand nog een waardige resident nacht.
KitCatKlub
Waardig, vanwege een rijtje artiesten van Amsterdamse bodem die keer op keer willens en wetens KitCatKlub hard rocken met hun lekkere platenkeuze, brutale kennis van zaken, scherpe oog voor gekkigheid en sympathieke persoonlijkheden. The coolest guys on the Block. Hoogste tijd om ze een eigen avond te geven waar ze kunnen doen wat ze willen doen. Het publiek de beste elektronische muziek voorschotelen die er te vinden is, daar beneden in Home’s Main Room. Wouter de Moor behoeft in de context van KitCatKlub geen introductie. Deze man staat op praktisch iedere editie en weet keer op keer de tent maximaal op te pompen. Geef Meneer de Moor een lege dansvloer. Binnen minder dan een half uur gaat het zooitje helemaal loos. Los van KitCatKlub gaat Wouter de Moor sowieso lekker. Hij scoort op feesten als Rekord3r en Gasten Zonder Grenzen en in clubs tot ver buiten Amsterdam volle zalen met zijn dikke sets met stampers van platen. Niet minder enthousiast achter en vaak ook voor de decks is de aanstekelijke Vincenzo de Bull. Winnaar van verschillende dj contests en een graag geziene jock op KitCatKlub. Zijn persoonlijkheid is open en immer vriendelijk, zijn muziek rollend, lekker, energiek en diep. Helemaal goed dus. Gastheer en ook CLiCK organisator Stefano Richetta roomt het feestje af met dijkjes van platen en een feestelijk serieus gehalte. Dit rijtje heren staat samen garant voor een volwaardig nachtje feesten en beesten in Home’s Main Room.

Boven in de Play Room wordt het ook rocken. Alleen dan net even anders. Pop diva’s Claire & Sheila hielden op KitCatKlubs laatste editie de gemoederen op deze intieme verdieping tot in de kleine uurtjes goed bezig met hun opzwepende en vooral vrije platenkeuze van de allerbeste oude en nieuwe Pop muziek die je maar kan bedenken. Wekelijks laten ze de speeltuin voor makelaars en account managers Lola’s op haar grondvesten schudden. In Home doen ze er een lekker donker en vunzig schepje bovenop voor de eerlijke party crowd. Ze nemen wat leuke vriendjes en vriendinnetjes mee deze nacht om de boel lekker wakker te schudden. Geen ontkomen aan met deze Pop diva’s. Dansen zal je. Niet ondenkbaar dat je minimaal op, of onder, een van de pluche banken het einde van je avond ziet.

Een baken van herkenning tussen al het geweld dat komen gaat. KitCatKlubs vaste avond, iedere eerste zaterdag van de maand vanuit de Amsterdamse binnenstad. Deze bijzondere editie met residents en bewezen helden van de nacht alleen. In de Main Room hard stampen zoals het hoort op zaterdagavond. Op de eerlijke muziek van de leukste jongens van de klas in de Main Room en boven op onontkoombare, onophoudelijke Pop van de stoutste meisjes van de klas.

Het festivalseizoen kan beginnen. Wij heten u welkom in de meest knusse club van Amsterdam om alvast in de sfeer te komen. En gaan!

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws