Mix van de Week: Versatilis

Partyscene Redactie | 29 mei 2009
headlines

Mix van de Week

Ben je dj, maar kom je niet veel verder dan het weinige publiek op je slaapkamer? Heb je eigen producties en wil je die delen met een groter publiek dan je familie en vrienden? Kortom is het tijd dat iedereen jouw mix- en produceertalent kan checken?

Mail dan info@partyscene.nl de link naar jouw mix op download sites als www.zshare.net, www.megaupload.com, www.sendspace.com, www.send2deliver.com of www.yousendit.com met daarbij een foto en korte omschrijving van jezelf (waar heb je gedraaid, wat is je stijl, etc). Dan maakt de Partyscene redactie een selectie van de ingezonden mixes en wie weet ben je deze week al met je Mix van de Week online!

Vorige week kon je de mix van Mattie San downloaden, deze week is Versatilis aan de beurt.

Dj Versatilis is naar eigen zeggen een house en urban dj en producer, geboren op de Kaapverdische eilanden. Versatilis is Latijns voor veelzijdig, de naam is gekozen vanwege zijn veelzijdige stijl van mixen.

Op jonge leeftijd ontdekte Versatilis zijn liefde en passie voor muziek. Hij zat gedurende de hele dag voor de radio om nummers op te nemen op de toen nog populaire cassette en deze gaf hij door aan dj’s. Deze draaiden de cassettes vervolgens op feesten en andere evenementen.

Versatilis begon serieus met draaien toen hij naar Barendrecht verhuisde en samen met een vriend begon te draaien bij het toen nog populaire locale club The Wave. Binnen korte tijd werd hij populair en sindsdien draait hij op diverse feesten waaronder Club Bikini in Rotterdam en diverse grote schoolfeesten.

Check en download zijn mix hier en laat hieronder weten wat je ervan vindt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws