Madonna en Oakenfold

Partyscene Redactie | 26 mei 2009
headlines

Paul Oakenfold gaat opnieuw samenwerken met Madonna. De eerste twee tracks zijn in de maak.

Het contact tussen Paul Oakenfold en Madonna gaat al heel wat jaartjes terug. De dj verzorgde onlangs het voorprogramma van haar nieuwe tour en deed ook remixen voor haar singles Give It To Me en Hollywood. En nu gaan de twee opnieuw samenwerken. Oakey is twee nieuwe nummers voor de diva aan het produceren, die allebei op het aanstaande Greatest Hits album zullen komen. Volgens Madonna’s publisher gaat het allemaal voorspoedig.

paul oakenfold

“Ze heeft net gewerkt aan een fantastische dance track met Paul Oakenfold. Er is nog geen titel, maar die komt snel. Ze is ook met een tweede beginnen en we hopen dat we samen met Paul deze week die twee tracks af hebben,” zo schrijft hij op de site van Madonna. Oakenfold is zelf ook enthousiast en noemt de tracks ‘cutting edge sounds, gecombineerd met de klassieke Madonna sound’. Benieuwd? De dj zal het nieuwe materiaal voor het eerst draaien in juli in Londen, als hij weer opent voor de Sticky And Sweet world tour.

Nog meer nieuws. Oakenfold komt zelf ook met een nieuw album, waar hij nu druk mee bezig is. Het album heeft de titel Pop Killer gekregen en het komt in 2010 uit. De producer werkt er onder meer voor samen met Cee-Lo van Gnarls Barkley en leden van de Red Hot Chili Peppers. Hou dat in de gaten.  

    

Check ook www.pauloakenfold.com en www.madonna.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws