Westerunie Resident Night

Partyscene Redactie | 17 mei 2009
headlines

Op de laatste zaterdag van mei kun je in Westerunie dansen op de resident dj’s. Voor deze tweede editie staan Wouter de Moor, Marnix, Isis, en Stefano Richetta garant voor fijne muziek. De locatie en haar bezoekers doen de rest.


Marnix is een graag geziene artiest achter de decks en weet met een concessieloze platenkeuze iedere feestganger in beweging te krijgen. Isis was er, net als met alles dat met goed feesten te maken heeft, ook als eerste bij voor Westerunie’s eigen nachtje. Isis is een blijvende en vaste waarde in het hoofdstedelijke nachtleven en een gerespecteerde persoonlijkheid ver buiten haar vakgebied.


Westernie Resident Night


Uit een geheel ander muzikaal kannetje komt Laura Stavinoha. Deze operazangeres, je leest het goed, komt de nacht opsieren met haar schitterende stem.


Speciale en eervolle gast is Wouter de Moor. Een naam die niet onopgemerkt aan je voorbij kan zijn gegaan de afgelopen tijd. Deze benjamin én belhamel van de Neerlandsche techno scene scoort keer op keer hoge ogen met zijn energieke sets.


Zaterdag 30 mei 2009, Westerunie, Westergasterrein Amsterdam. Tickets online: € 10,00 en € 12,50 aan de deur. Info en tickets: www.westerunie.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws