Mix van de week: Cengiz Can

Partyscene Redactie | 15 mei 2009
headlines

mix van de week

Ben je dj, maar kom je niet veel verder dan het weinige publiek op je slaapkamer? Heb je eigen producties en wil je die delen met een groter publiek dan je familie en vrienden? Kortom is het tijd dat iedereen jouw mix- en produceertalent kan checken?

Mail dan info@partyscene.nl de link naar jouw mix op download sites als www.zshare.net, www.megaupload.com, www.sendspace.com, www.send2deliver.com of www.yousendit.com met daarbij een foto en korte omschrijving van jezelf (waar heb je gedraaid, wat is je stijl, etc). Dan maakt de Partyscene redactie een selectie van de ingezonden mixes en wie weet ben je deze week al met je Mix van de Week online!
Cengiz Can
Vorige week kon je de mix van Robert V downloaden, deze week is Cengiz Can aan de beurt. Hieronder stelt hij zich voor.

“Ik zie mezelf als een huiskamer dj, iemand die niet in clubs draait maar dit ook niet als doelstelling heeft. Het is een hobby van mij en ik hoop mensen met de mixen die ik maak te kunnen vermaken. Als mensen mijn mix op hun mp3 speler zetten haal ik daar mijn voldoening al uit. Zelf zie ik mij dan ook later manager worden van talentvolle dj's. Want een Tiësto of een Deadmau5 ben ik niet. Maar ik hou van muziek en hoop met mijn hobby kennis te kunnen op doen om later te kunnen inschatten welk nummer net dat extra tintje heeft om de mensen nog net iets lekkerder aan het dansen te krijgen. Daarom heb ik bij deze mix ook een selectie gemaakt van nummers die in mijn ogen perfect zijn om lekker op het strand te chillen en deze muziek door je speakers te laten pompen.”

Download de mix hier en laat hieronder weten wat je ervan vindt!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws