Housequake Beach Special uitgegroeid tot festival!

Partyscene Redactie | 15 mei 2009
headlines

fest

Als verrassing voor alle bezoekers die al verzekerd zijn van hun kaartje en als trekpleister voor de twijfelaars, blijkt de Housequake Beach Special zaterdag 23 mei van 13.00 tot 23.00 uur op Aquabest een spectaculair minifestival te zijn! Wat begon als een kleinschalig strandfeestje, is inmiddels flink uit de kluiten gegroeid. De sfeer blijft knus, maar gastheren Roog en Erick E hebben kosten noch moeite gespaard om er een allround dagje uit van te maken.

 

Housequake, het muzikale samenwerkingsverband tussen superstar deejays Roog, Erick E en MC Gee, staat aan de start van een nationale tour, bestaande uit tien eigen feesten. Te beginnen met de Housequake Beach Special op Aquabest. Vijf uur lang draaien de heren back2back, voorafgegaan door hun dj vriendenBaggi Begovic, Sunnery James & Ryan Marciano, Born To Funk en Greg van Bueren. Tevens wordt deze dag hun nieuwe compilatiealbum gelanceerd: Housequake Volume 3.

Wat staat er allemaal te gebeuren 23 mei op Aquabest? Erick E: "Tja, we zouden het een beetje klein houden, dus we hebben het bij één podium gehouden. Maar wel een enorm waterpodium van 80 m2, met full colour 10-punts LED verlichting, vette graphics op grote schermen en meer audiovisueel geweld." Roog: "Muzikaal gezien wordt onze set een soort reis door de tijd. En uiteraard laten we veel nieuwe dingen horen! Rond half 10 gaat Anita Kelsey bij zonsondergang onze eerste Housequake single live zingen, 'Shed My Skin' heet 'ie. Dat is al tijden één van onze favoriete tracks, maar nu dan in een gloednieuw Housequake jasje." De Housequake Beach Special is meer dan knallen op de heetste muziek. Big boyz in the business Roog en Erick E willen echt iets bijzonders bieden, even weg uit de realiteit. Vandaar dat er ruimschoots aandacht is voor spektakel, entertainment en gezelligheid.

festOud Hollandse Kermis & Picknickweide

Na binnenkomst door de poorten van Aquabest, belanden bezoekers (via de lockerstand) op de OudHollandse Kermis! Compleet met zweefmolen, suikerspinkraam en meer attracties. Gelegen tussen het waterpodium en deze kermis, ligt de picknickweide. Goed gevulde picknickmanden zijn op het terrein te koop voor 35 euro. Je kunt je mand ook vooraf reserveren, voor slechts 28,50 euro via www.housequake.nl. De picknickmand bevat o.a. een fles rosé en glazen, brood met tapenades en een exclusief picknickkleed. De eerste honderd picknickmanden die online gereserveerd worden zijn tevens voorzien van een gesigneerde cd: Housequake Volume 3! Aan de rand van de picknickweide zijn kraampjes met cocktails, shakes en vers fruit, voor de fijnproevers.

Stand Up Comedy & Barbie DJ Team

Pannenkoeken, wraps, nacho's, woknoedels, calzone pizza's, luxe hamburgers en patatas bravas haal je bij de Food Area en verorber je op het terras bij de kiosk. Hier worden de lachspieren getraind! Van 15.00 uur tot 21.00 uur vinden er bij deze kiosk om het half uur optredens plaats van comedians Ramon Feelmich (maakt graag grappen over kakkers; na zijn optreden bij Jorgen Raymann is hij twee weken lang gestalked door woedende hockeyers), Bram van der Velde (als 30 jarige geboren en getogen Limbo is hij nu woonachtig in de Randstad en mensen die daar een probleem mee hebben kunnen naar eigen zeggen zijn G-spot likken), en Johan van Gulik (gaat geregeld door de bodem van de goede smaak heen), ondersteund door Master of Ceremony Tim Ward. Deze grappenmakers van het Comedy Café in Amsterdam worden afgewisseld met prettig gestoorde draaisessies van het 'Barbie DJ team'. Rasentertainers Patricia, Lily en Sumay spinnen classics, disco en smartlappen, tot in de puntjes gestileerd als Cheerleader-, Snow- en Popcorn Barbies.

fest

Emergency Refreshment

Een team van 'doctors & nurses' biedt verfrissing in een veldhospitaalachtige setting, door middel van activiteiten als masseren, knippen, scheren, zonnebrand smeren, aerobics, Twister en meer. Even bijkomen kan ook op het Jägermeister VIP deck. Voor het reserveren van een VIP tafel, mail: info@housequake.nl. In de Beach Area aan het water staan ligbedjes klaar om te chillen en loungen, met of zonder cocktail, tegen een decor van palmbomen.

Time-table

13:00 - 14:30      Greg van Bueren

14:30 - 15:30      Born To Funk

15:30 - 17:00      Sunnery James & Ryan Marciano

17:00 - 18:00      Baggi Begovic

18:00 - 23:00      HOUSEQUAKE: Roog vs. Erick E & MC Gee, feat.Anita Kelsey

fest

Merchandise

Op veler verzoek zijn er originele Housequake shirts ontwikkeld! Deze worden gelanceerd tijdens de Housequake Beach Special en zijn voor 29,95 euro verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zaterdag 23 mei is tevens de release datum van het gloednieuwe compilatiealbum 'Housequake Volume 3'. Echte fans scoren de cd bij de merchandise stand op het festivalterrein.

Route & Parkeren

Het adres van de Housequake Beach Special op Aquabest is: Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best, omgeving Eindhoven. Voor routebeschrijving zie: www.aquabest.nl/route.php. Parkeergelegenheid is er volop! De hele dag parkeren kost 6 euro. Het festivalterrein is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor kaartverkoop en meer informatie: www.housequake.nl.

Partyscene geeft een aantal kaarten weg, kijk hier hoe jij ze kan winnen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws