Flamingo Nights 2009

Partyscene Redactie | 8 mei 2009
headlines

Vijf jaar geleden heeft Flamingo Recordings het licht gezien, en kijkend naar de behaalde successen in deze relatief korte tijd is het einde van het wereldwijd vermaarde dance label nog lang niet in zicht. In 2004 is het label opgericht door DJ's Funkerman en Fedde Le Grand, samen met super producer Raf Jansen.

Met wereldwijde hits als Put Your Hands Up For Detroit, Take No Shhh!, Speed Up, Let Me Think About It, The One, Remember en 3 Minutes To Explain ligt het voor de hand dat het goed gaat met Flamingo Recordings. En het label stoomt door.

De Flamingo sound wordt regelmatig vanuit de studio mee op reis genomen. In 2007 hebben de Flamingo Nights het licht gezien. Met veel succes werden Amsterdam, Miami, Australië en Frankfurt (Cocoon club) al getrakteerd door de komst van de Flamingo’s, en de Flamingo Nights in 2008 in Bloomingdale aan Zee met Moby is al  bijna legendarisch. Op zondag 21 juni keert het muzikale circus terug in Bloemendaal Het is de opening van het Nederlandse zomerseizoen in Bloomingdale aan Zee en Flamingo Nights verzorgt uiteraard de kick-off!

Oprichters Fedde Le Grand en Funkerman zijn uiteraard van de partij. Funkerman’s remix van Re-united – The Sun is Shining wordt nu al getipt als dé zomerhit van 2009. De levensduur van de klassieke Bob Marley track The Sun is Shining lijkt eindeloos en is sinds zijn geboortejaar al regelmatig bewerkt door een groot aantal liefhebbers. Nu is het de beurt aan Funkerman die een zwoele top-remix aflevert van deze track. De ideale plaat om op het strand van Bloemendaal én Ibiza bij ondergaande zon te horen.

Want naast Bloemendaal moet ook Ibiza’s meest gewilde clubbing hotspot Pacha er deze zomer aan geloven. Met showcases van de gehele Flamingo Recordings familie op hét party eiland bij uitstek, bewijst Flamingo Recordings nogmaals dat als ze iets doet, ze het meteen erg goed doet. De Flamingo Nights vinden deze zomer elke dinsdag van 16 juni tot en met 22 september plaats in Pacha, zestien weken lang dus de beste house op het eiland! De zomerse track New Life van Danny P. in de Funkerman en Fedde le Grand Re-Edit zal het anthem zijn van Flamingo Nights deze zomer.


Fedde Le Grand wordt steeds meer gevonden door de grote artiesten. Zo leverde hij remixes af voor Madonna en Will.i.am van The Black Eyed Peas. In september wordt zijn debuut album Output gelanceerd in maar liefst 64 landen. Een unieke en veelzeggende primeur voor een onafhankelijk dance label en dance artiest! De eerste single Scared of Me, een mooi voorproefje van Fedde's nieuwe album, komt 18 mei uit. Zijn optreden tijdens de Flamingo Nights in Bloemendaal is één van de weinige mogelijkheden om Fedde nog in een intieme setting mee te maken.

Check hier de Flamingo Nights Trailer:



www.flamingorecordings.com  
www.myspace.com/flamingorecordings  
www.twitter.com/Flamingo_Rec   
www.flamingorecordings.hyves.nl      


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws