Hier volgt een politiebericht

Partyscene Redactie | 7 mei 2009
headlines

De politie vraagt uw aandacht voor het volgende. Onlangs werden de onderstaande ingrediënten roekeloos bij elkaar gemieterd met werkelijk desastreuze gevolgen:

-Een intieme locatie waar zelden een feest wordt georganiseerd, in hartje Amsterdam

-Driehonderd vage vrienden, bekenden, partypeople, ravers en ander tuig

-Dik decor, aankleding, extra licht en geluid, en een snufje alcohol

-Vette muziek: beginnend met funk, 80s en hiphouse, naar acid, klassiekers en vergeten klappers

Deze explosieve mix leidde op zaterdagavond 15 november jongstleden namelijk tot het ontstaan van de gevreesde J.A.C.K. de Houser. Wellicht heb je het item al voorbij zien komen bij Opsporing Verzocht, Peter R. en John van den Heuvel... deze J.A.C.K. de Houser wordt sinds deze datum koortsachtig gezocht voor het verstoren van de openbare nachtelijke orde, het organiseren van een uitverkocht en ongewenst uitbundig feest en het aldaar samenbrengen van de tot de tanden toe met glowsticks bewapende tegenhangers van de Amsterdamse vertrutting...

De politie heeft beslag gelegd op vage beelden van deze verontrustende samenkomst. Let op, de beelden kunnen voor sommigen als schokkend worden ervaren:



Tot op heden is er geen spoor van deze nooddruftige onverlaat…

Want gelukkig voor jou weet J.A.C.K. tot nu toe listig uit handen te blijven van de bureaukluivende pennenlikkers en staat er weer een spiksplinter nieuwe bijeenkomst op stapel! Het wordt weer als vanouds Housen met de Hoofdletter H en Roeien met een Ranzige R. De jaren 90 wijlen ClubWearHouse pakjes mogen weer uit de kast en de glowsticks uit de vriezer want het gevreesde gespuis schijnt op zaterdag 9 mei 2009 wederom van zich te laten gaan horen.
JACK
De plek van samenkomst, het Comedy Theater aan de Nes in Amsterdam, gaat er dit keer alles aan doen om de dorstigen beter te bedienen met een extra bar en extra personeel. Hopelijk vallen de mussen dan nog steeds van het dak wat de garderobe rij zal doen oplossen. Deze locatie is een soort mini Paradiso waar deze nacht eens geen stand up comedians staan te raaskallen of bands hun gitaarmuziek laten schallen, maar dj’s hun dikste platen uit 20 jaar house aan elkaar lijmen. Geen dure headliners, maar wel gasten die een feestje weten te bouwen zoals Deepmac en het beruchte duo Noelie versus Alberti.

Net als bij de uitverkochte vorige bijeenkomst worden er slechts 300 aanhangers van Het Verzet toegelaten, dus scoor je kaarten op tijd en voorkom decepties. Kaarten kosten overigens net als de vorige keer 12,50 euro via www.punkboy.nl/jack. Check alvast deze site voor verzetsinspiratie en vette muziek en voeg je eigen niet te missen filmpjes toe. Ook word je beloond als je eigen originele decorstuk meeneemt op de avond zelf. Denk aan een aftandse Barbiepop, een schemerlamp, step, ballonnen en slingers, rolschaatsen, toeters en bellen, oud vinyl, walkmans en cassettedecks, knuffels en andere Koninginnedag rommelmarkt troep.

Het Verzet bestaat uit de mensen achter schrale slemppartijen als Punkboy, De Schillenhut, Uit je Paasei, Haarlem Ordinair en andere vuige fuiven, Zij hebben zich op zaterdag 9 mei 2009 wederom verzameld om de tent opnieuw af te breken en J.A.C.K. de Houser zijn vrijheid te kunnen garanderen. Wees erbij om het na te kunnen vertellen…

J.A.C.K.

Zaterdag 9 mei 2009

Comedy Theater

Nes 110

1012 KE Amsterdam

23.00 – 05.00

Muziekstijlen: acid, acidtechno, classics, club, disco, funk, garage, groove, house, minimal, hiphouse, progressive, techhouse, tribal house

Voorverkoop 12,50 euro via www.punkboy.nl/jack
Deurverkoop (mits voorradig) 12,50 euro

www.punkboy.nl/jack

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws