Weekendtip: Fette Sjit

Partyscene Redactie | 1 mei 2009
headlines

Onze vrienden van Fette Sjit hebben voor aankomende zaterdag weer een leuk feestje op de planning staan. En helemaal bijzonder is het feit dat er een gast-DJ komt. We mogen nog niet zegggen wie het is, maar feit is wel dat je deze House Guru niet wil missen, aldus de boys van de organisatie.

fettesjit

Naast deze gast komen ook de vaste dj's weer de nodige plaatjes spinnen. Reken op de Fabulous Fette Sjit Crew (Jodee Kitch., Pryme & Jordan Rivera),Eduardo Ramirez (Sexy Sunday), Brian S (Chemistry), Prunk Le Funk (Underground KID), Natarcia (Black House), Edwin Diergaarde (MOB), Freaqz 2 House (Fette Sjit), Timothy Watt (DeepHeat), Greg Van Bueren (Hardsoul) en Jack de Rapper (Goedgeworteld)

Fette Sjit is speciaal voor de echte houseliefhebbers en voor de mensen die nog zin hebben om een feestje te bouwen na Koninginnedag. Tickets kosten via Easyticket 11,90 in de voorverkoop.

Aan de deur zijn kaarten 15 euro. Maar wees op tijd, want de organisatie verkoopt slecht 500 tickets. En ook wel eens fijn.. het feestje gaat door tot acht uur 's ochtends. De deuren gaan open om 0:00.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws