Mix van de Week:dj Canta

Partyscene Redactie | 24 april 2009
headlines

Ben je dj, maar kom je niet veel verder dan het weinige publiek op je slaapkamer? Heb je eigen producties en wil je die delen met een groter publiek dan je familie en vrienden? Kortom is het tijd dat iedereen jouw mix- en produceertalent kan checken?
dj Canta
Mail dan info@partyscene.nl de link naar jouw mix op download sites als www.zshare.net, www.megaupload.com, www.sendspace.com, www.send2deliver.com of www.yousendit.com met daarbij een foto en korte omschrijving van jezelf (waar heb je gedraaid, wat is je stijl, etc). Dan maakt de Partyscene redactie een selectie van de ingezonden mixes en wie weet ben je deze week al met je Mix van de Week online!

De eerste die zijn mix inzond was dj Canta, die begon in 1999. De eerste dagen van zijn carrière begon hij met organiseren van diverse feesten in Eindhoven en is hij uitgenodigd op ID&T radio om te komen draaien in de Twix Talent Contest. Als we door gaan naar 2006, het jaar dat zijn eerste project Jorno vs Canta - Set Me Free uit kwam gaan we meer van hem horen. Dit project, gemaakt bij White Villa Studio's, werd een internationaal succes en zo ging de naam Canta rollen in de scene.

In dat jaar kwamen de boekingen in clubs zoals Outland, Panama, De Rodenburg en BLM9 en in 2008 volgden al snel The Powerzone, The Zenith, Lexion en meer. Samen met Miss Nycole vormt hij een duo en zijn ze residents geworden van Sexy Motherfucker en de bijbehorende andere concepten. Dit jaar zijn ze samen hun eigen house/electro label genaamd Hard en Zoet begonnen en brengen ze eigen werk en dat van anderen uit op de diverse internationale download portals.

Download de mix van dj Canta hier en laat hieronder weten wat je ervan vindt

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws