Daft Punk ongemaskerd

Partyscene Redactie | 23 april 2009
headlines

Thomas Bangalter van Daft Punk is zonder masker gespot op een feestje in Los Angeles.

De identiteit van de leden van Daft Punk is voor de meesten één groot mysterie. Met hun helmen op zijn ze niet te herkennen en foto’s van een van de twee zonder helm zijn er niet in grote getale. Maar nu weten we goed hoe Thomas Bangalter, de helft van Daft Punk, er uit ziet.

thomas bangalter met rechts mehdi

De producer draaide namelijk een korte dj-set op het verjaardagsfeestje van zijn goede vriend en ex-Daft Punk manager Busy P van Ed Banger, tijdens de Tuesday Club night Dim Mak, in Los Angeles. Zonder helm! Veel stelde het niet voor. Bangalter draaide maar drie tracks, waaronder Daft Punk’s eigen klassieker Rollin’ & Scratchin’, Signature van DJ Mehdi, waar hij zelf aan meewerkte en uiteindelijk Raspberry Beret van Prince.

bangalter met zijn vuisten omhoog

Maar het aanwezige publiek had meer oog voor de man zelf, die nu eindelijk eens zonder masker te bewonderen was. Enkele clubbers gooiden de informatie gelijk op Twitter. Ook Justice, Sebastian en andere mannen van de Ed Banger crew waren aanwezig. Check hieronder nog het filmpje van de party en dj-set van Bangalter.     

 

Foto’s: Hipster Runoff

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws