Stem op je favoriete club

Partyscene Redactie | 23 april 2009
headlines

Clubs genoeg in Nederland, maar wat is de leukste? Breng nu je stem uit op je favoriete club.

Op dinsdag 9 juni worden opnieuw de Nightlife Awards uitgereikt. Het is alweer de zesde keer dat deze uitreiking voor populairste nachtzaak in Nederland plaats vindt. Samen met een deskundige jury kun jij bepalen wat de populairste discotheek van ons land wordt. Zoals altijd is het land ingedeeld in vier regio’s en een aantal categorieën. Hieronder kun je checken om welke regio’s en categorieën het gaat.  

clubje

Regio Noord: Friesland, Groningen en Drenthe

Regio Midden:Overijssel, Gelderland, Flevoland en Utrecht

Regio Zuid: Limburg, Brabant en Zeeland

Regio West: Noord- en Zuid-Holland

 

Categorieën:

- Danscafé’s met een capaciteit tot 500 bezoekers

- Clubs/discotheken met een capaciteit tussen de 501 en 1500 bezoekers

- Megaclubs met een capaciteit vanaf 1500 bezoekers

 

Je kunt zelf bepalen op welke club en in welke regio je stemt, maar je kunt maximaal drie keer een nominatie uitbrengen. Je kunt stemmen per sms, maar ook online. Sms de naam van je favoriete uitgaansgelegenheid naar 3669 en waar die staat. Dat kost je 40 cent per bericht. Online stemmen kan op www.stemenwin.nl. Je kunt tot 18 mei je stem uitbrengen op je favoriete club. Daarmee maak je ook nog eens kans op dikke prijzen.

De Nightlife Awards gaat voor de aankomende editie wederom een samenwerking aan met Dance4Life en zal Dance4Life supporten door alle opbrengsten van de sms-stemmen ook dit jaar te doneren aan het goede doel. De inkomsten vanuit elke sms, die als stem binnenkomt voor een deelnemende uitgaansgelegenheid, komen ten goede aan de scholenprojecten van Dance4Life. Ook gaat 2,50 euro van de verkochte toegangskaarten naar de organisatie. Doe je er ook nog wat goeds mee. 

Check ook www.stemenwin.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws