Loveland maakt eerste namen bekend

Partyscene Redactie | 22 april 2009
headlines

De tweeduizend "Early Bird"-tickets van Loveland Festival 2009 zijn uitverkocht! Vanaf nu geldt de reguliere verkoopprijs. Heb jij reeds een kaart bemachtigd? Dan mag jij je alvast gaan verheugen op wat Loveland Festival dit jaar te bieden heeft. De volledige line-up wordt wereldkundig gemaakt op 29 april tijdens T-Dansant Royale op het Stoperaplein.

Dit jaar heeft Loveland Festival letterlijk nog meer in petto dan voorgaande jaren. Want de locatie aan het wonderlijke natuurgebied van de Sloterplas wordt uitgebreid met een ongerept nieuw stukje groengebied. “De toch al bijzondere locatie wordt dit jaar nog spectaculairder. Met nog meer water, gras en bomen kunnen bezoekers zich dit jaar werkelijk wanen in een natuurlijke oase. En dat midden in de stad! Door de uitbreiding kunnen we ook nog een extra podium programmeren, zonder dat de doorstroom in het geding komt. Het festival is nu helemaal volwassen en we hebben alle ruimte om er de leukste speeltuin van het jaar van te maken," aldus Marnix.

Loveland festival

Naast dat Marnix zijn eigen optreden op Loveland Festival alvast wil verklappen, bevestigt hij ook nog de volgende 10 artiesten:

- Erick Morillo (3-hrs set) (USA)

- Carl Craig (USA)

- Sébastien Léger (FR)

- Eric Prydz (SWE)

- Inner City LIVE feat. Paris Grey, Ann Saunderson & Kevin Saunderson (USA)

- Fedde Le Grand

- Technasia (GER)

- Martin Solveig (FR)

- Rex the Dog (UK)

- Sharam Jey (GER)

Tickets online à 55,- (excl. presale fee) zijn verkrijgbaar via www.lovelandfestival.nl. Behalve online zijn er ook tickets verkrijgbaar bij alle Free Record Shop filialen in Nederland.

Loveland Festival 2009 vindt plaats op zaterdag 8 augustus aan het natuurgebied Sloterpark in Amsterdam, Pres. Allendelaan 3. Van 10.00 uur 's ochtends tot 23.00 uur 's avonds kun je als bezoeker genieten van meer dan 70 artiesten en live-acts verdeeld over 7 area's. Minimum leeftijd is 18 jaar. Loveland Festival hanteert een zero-tolerance beleid op het gebied van (soft)drugs. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws