Vinyl People Qday

Partyscene Redactie | 17 april 2009
headlines

De kick-off van Vinyl People, de nieuwe wekelijkse avond van Carlos Valdes, was gisteravond in Trouw te Amsterdam. Carlos Valdes heeft van Trouw de gelegenheid gekregen om een Koninginnedag special te organiseren. De avond begint vroeg, zodat de feestvierende bezoeker naar binnen kan om met vinyldraaiers en liefhebbers de koningin te eren.
Carlos Valdes
Alle buitenactiviteiten in de stad stoppen om 21:00 uur. Geen man overboord voor de mensen die geen zin hebben om zich eerst thuis om te kleden, zij hebben de mogelijkheid meteen aan te sluiten aan de feestvreugde. Ook de mensen die een opkikker in de vorm van voedzaam eten nodig hebben komen niet te kort; Trouw heeft een hele goede keuze aan ‘werelds’ eten. Voor de gelegenheid waarbij alles eigenlijk draait om het buiten zijn en het vieren en verkopen van kleine dingen, houden ze het bij zogenaamde 'late night streetfood'. Datgene wat je in exotische landen waaronder Latijns Amerika of India gewoon op straat kunt kopen is hier nu te verkrijgen, met een eigenwijze draai van de kok. Dus pak je kans en laat je smaakpupillen in eigen land een reis maken.

Koniginnedag is de dag dat we Neerlands trots, de koningin, eren met haar verjaardag. Daarom is er Neerlands trots uitgezocht, die het publiek trakteren op finesse achter de draaitafels: Mark August, Esther Duijn, Aron Friedman, Olaf Boswijk, Nuno dos Santos & Patrice Baumel aka 360 Soundsystem, Boris Werner, Sandrien & Carlos Valdes zijn die trots en tevens de residents van onder meer Trouw en Vinyl People. Een avond van disco, deephouse naar techhouse en techno, iets waar Amsterdam wel raad mee weet.

Voor alle ‘rommeldag vinylverzamelaars’ is er een unieke kans je centen op het nachtleven te besparen. Toon je collectie die je op straat hebt aangeschaft aan de deur en kom voor maar 5,- euro binnen. Echte diehard vinylfanaten mogen er ook maar een paar meenemen, zodat je je niet kapot tilt tot aan de deuren van de Trouw, als ze maar oud zijn en ruiken naar grijsgedraaid vinyl. Uiteraard kun je je net aangeschafte platen veilig opbergen in de garderobe.

Vinyl People Queensday Special

Trouw Amsterdam

Entree deur en vvk:10,-, vvk via www.trouwamsterdam.nl

Deur open: 21.00 uur

Eten: late night streetfood vanaf 21.00 uur

www.myspace.com/vinylpeople

www.trouwamsterdam.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws