TechnoVision keert terug naar de basis

Partyscene Redactie | 8 april 2009
headlines

Na twee geslaagde edities in de grote zaal met Paul Kalkbrenner, Joris Voorn, Secret Cinema en Len Faki wordt er teruggekeerd naar de basis: drie ijzersterke Nederlandse dj’s in een intieme setting.

Voor Kabale Und Liebe ging het balletje echt rollen in zomer 2007 toen zijn 'Mumbling Yeah' zijn weg vond naar vele festivals. De warme mix van house en minimal is natuurlijk ook uitermate geschikt voor in het zonnetje! Dit jaar komt zijn album uit op 100%PURE, het label van Dylan '2000 And One' Hermelijn. Dit label heeft geen eigen typerende sound, maar brengt alleen platen uit die de betreffende artiest identificeren. Vandaar het 100% puur!

Kabale und Liebe

Steve Mulder is een echte mug (ofwel een rasechte Haarlemmer). Zijn soulvolle techno en funky (tech) house valt in de smaak bij Carl Cox, die hem vervolgens onder zijn vleugel nam. Dit heeft hem niet alleen een gig op DanceValley, tracks op de laatste vier Cox cd’s en een track op de Cream Ibiza 2008 cd opgeleverd, hij werd ook nog eens door Carl Cox uitgeroepen tot beste producer van 2008 in het Engelse DJMag! Steve draait nu door heel Europa en ook op Ibiza en de Winter Music Conference in Miami ontbrak hij niet. One to watch!

Met dj Flexmeister kan je veel verschillende kanten op, maar deze veelzijdige dj en organisator (o.a. JACK, De Schillenhut, Hooked, Haarlem Ordinair, The Plees to be en Disco Bingo) neemt vanavond zijn nieuwste en diepste house, progressive, minimal en techhouse mee om het publiek heerlijk op te warmen voor alles wat nog komen gaat op deze broeierige nacht...

Vrijdag 10-04-2009

TechnoVision: Kabale und Liebe, Steve Mulder en Flexmeister

Presale: 10,-

Tijden: 23.00 – 04.00 (18+)

Meer info: www.patronaat.nl

VVK: via www.patronaat.nl, www.paylogic.nl en alle Primera winkels!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws