Smeltkroes

Partyscene Redactie | 3 april 2009
headlines

Tijd voor vernieuwing. Dat is de achterliggende gedachte achter Smeltkroes. Een avond in de bekende Club Stalker in Haarlem. Een avond waar niet alleen de voeten van de vloer mogen, maar waar er ook feest wordt gevierd op je tong. Voor het eerst in haar geschiedenis biedt Stalker de mogelijkheid om een hap te eten binnen haar muren. Maak daar gebruik van!
gezelligheid
Normaal is zondag een rustdag. Lekker uitbrakken van een wilde zaterdagnacht en zo tegen etenstijd een pizza, thai of shoarma. TV aan en zappen maar. Maar dat kan ook anders en wel op Smeltkroes. De eetavond in Stalker waar eten, drinken, muziek, dans en vriendengroepen samensmelten in een speciale sfeer. Dit alles onder genot van een eenvoudige doch voedzame maaltijd (deze editie verscheidene soepen met stokbrood!), hapjes & drankjes en een keur aan lekkere platen. Te beginnen met downtempo, feelgood, jazzy en funky tunes, maar uitlopend in al wat dansbaar is. Een unieke gelegenheid om samen met al je vrienden het weekend goed af te sluiten. Wat zeg eerlijk, wanneer dans, klets én eet je met tientallen vrienden samen in een club?
soep met ballen
Dit vindt allemaal plaats in het centrum van Haarlem, in een oud pakhuis, verborgen in een smal steegje, valkbij de Grote Markt. Sinds 1983 is hier Stalker gevestigd, één van de oudste (en nog levende) clubs van ons kikkerlandje. Vooruitstrevende muziek en openheid voor vernieuwing is altijd de kracht geweest op deze plek, en Smeltkroes past hier naadloos bij.

Deze muziek wordt verzorgd door dj Flexmeister F. en DelCampo. Flexmeister F. heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Als organisator van opvallende concepten en rondreizende feesten en partijen als JACK, Hooked, Haarlem Ordinair, Disco Bingo, De Schillenhut, Club GourMed tijdens Girls Love DJs en The Plees To Be op Vollt loves Summer, A Day at the Park en Wooferland probeert hij de ouderwetsche, kneuterige doch aanstekelijke gezelligheid van weleer tijdens het hedendaagse clubben nieuw leven in te blazen. Ook als dj laat hij veelvuldig van zich horen op deze fuiven maar tevens op clubevents als Technovision, Shuffle, KitCatKlub, De Hele Nacht Door en tijdens het Amsterdams Studenten Festival. Kortom hij is van alle (rommel)markten thuis!
short & bald dj team aka delcampo & flexmeister f
Ook DelCampo is een deejay die het klappen van de zweep kent. Deze zomer is het Haarlemse StadsStrand niet veiliger maar wel leuker geworden door zijn beats en ook in club Stalker en op de radio van Haarlem 105 heeft al menig plaatje van zijn decks geklonken. Zelf draait hij ook graag classic sets op de steeds bekender wordende TutB feesten. De goorste electro, vuigste rock, glibberigste disco aangevuld met klappers van classics, dat is wat hij draait.

Smeltkroes

Zondag 19 april

18.00-00.00, erna Sunday's Best met Sander Hucke tot 05.00

Club Stalker – Kromme Elleboogsteeg 20 - Haarlem

www.clubstalker.nl

Entree inclusief maaltijd: 10 euro via Djunk, Breestraat 1, Haarlem (www.djunk.nl) en enkele kaarten aan de deur

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws