Club Fritz invites Snotapen

Partyscene Redactie | 27 maart 2009
headlines

Als het voorjaar ruim een week begonnen is komt Club Fritz samen met Snotapen met een knalfeest op zaterdag 28 maart in club Home. Op dit voorjaarsmenu staan voor alle aapjes drie krakers van acts uit de Piekup stal.

De avond zal op toepasselijke wijze geopend worden door Klank. VolDaan en Hayte staan eindelijk weer samen na een break van 3,5 maand in Australië. Met vette gigs in de toekomst zullen ze alle aapjes hartelijk welkom heten in de Amsterdamse club. Welcome home Klank! Het stokje word overgedragen aan Dorine Dorade die naast Ingy de enige vrouw is tussen de hengsten van Piekup. Met haar residenties op WKND en Welcome to the Future mag je zeggen dat Dorine Amsterdams vrouwelijke nummer 1 dj is. En of het allemaal nog niet genoeg is staat Duitser Andre Crom, de Berlijnse chirurg in opleiding, ook nog eens klaar om alle aapjes voor het laatst deze avond los te laten gaan. Crom weet wat hij doet. Niet alleen op de operatie tafel maar ook in de studio. Platenlabel eigenaar van Off Records gaat dit jaar niet Crom, maar recht door zee! Zijn laatste releases worden gespeeld door mannen als Hawtin, Luciano, Troy Pierce, Steve Bug, Roman Flugel, DJ T en Kreon.
Club Fritz
Maar er is meer. De bovenzaal wordt namelijk gehost door Snotapen. Vanuit de thuisbasis Utrecht is dit gekkenhuis doorgedrongen in verschillende clubs zoals Purple in Arnhem, Lust in Utrecht, Catwalk Rotterdam en sinds kort Club NL in Amsterdam. En nu moet ook Club Fritz eraan geloven! Snotapen staat voor alles wat er met house te maken heeft. Daarnaast ook laagdrempeligheid, goeie dj’s en voeg er nog een snuifje humor toe en je hebt een gezellig feestje.

Voor deze knusse editie in Home staat er veel op het menu kaart! Niemand minder dan Minoz en Moritz die het mysterieuze project Stiller & Laudruder sinds kort hebben opgezet zullen hier aantreden. Mocht je de twee achternamen van Minoz en Moritz weten, tik ze dan in je telefoon, dan verschijnen deze twee heren op je beeldscherm. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd! Daarnaast staat Tommy Kornuijt, met zijn nieuwe coupe niet meer van echt te herkennen. Hij neemt je mee naar de wereld van tribal en african deep vocals richting ons koud kikkerlandje. Met de Frankfurt sound en een tikkie exotisch draait Tommy supernice! Verder staat de nieuwe cult held van Amsterdam, 5 Dollar Shake, in de start blokken om er een knal fuif van te maken! Verwacht van hem een flinke dosis soul, jazz en house. Oh en Macroscope is op z’n tijd niet vies van een banaantje.

Club Fritz

Zaterdag 28 maart 2009

23.00 – 06.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Voorverkoop: 10,-

Deurverkoop: 12,-

www.clubfritz.nl

www.snotapen.hyves.nl

www.clubhome.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws