Isis vs Ellen

Partyscene Redactie | 25 maart 2009
headlines

Op Bevrijdingsdag, 5 mei aanstaande, hebben Isis en Ellen ten Damme de eer om als Ambassadeurs van de Vrijheid per helikopter door Nederland te reizen. Daar zullen zij optreden op de Bevrijdingsfestivals van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Roermond en Wageningen.
Isis
Ellen ten Damme en Isis staan tijdens de Bevrijdingsfestivals voor het eerst samen op het podium; speciaal voor 5 mei gaan ze een unieke samenwerking aan. Zij willen de bezoekers meegeven dat “we op 5 mei onze vrijheid vieren en realiseren dat deze niet vanzelfsprekend is.” Hier zal Isis haar nieuwste track Ibiza Luna onderdeel zijn van een half uur durende show, waarin Isis & Piet Jan Blauw de track live ten gehore brengen. Ellen ten Damme zal Ibiza Luna op de viool begeleiden.

 

Sexy Isis, die onlangs nog in de FHM (foto's!) poseerde, zal daarnaast verantwoordelijk zijn voor de visuals. Ze zal dan gebruik maken van de DVJ-1000 en de mixer SVM-1000 van Pioneer. Via deze nieuwe mengtafel kan ze tegelijkertijd beeld en geluid mixen.


Daarnaast heeft Isis speciaal voor Bevrijdingsdag het nummer Liberté gecomponeerd, welke uiteraard ook onderdeel gaat zijn van het optreden. Liberté is een tribal track, die geïnspireerd is door de hedendaagse minimal trend. En als extra instrument zet Isis voor de eerste keer ook haar stem in.

Op 1 mei zullen twee nieuwe tracks Blandas en Ibiza Luna worden gereleased. Blandas is een ingetogen track, terwijl Ibiza Luna een stuwend dansnummer is “met een sprookjesachtige break die de dansvloer gaat betoveren.” De naam Ibiza Luna refereert naar de totstandkoming van de track, welke tijdens volle maan in een oude boerderij op Ibiza is geproduceerd. De tracks zijn de tweede release na Eenhoorn van Isis & Piet Jan Blauw op Isis haar label All is One Records.

www.djisis.nl

www.allisone.nl

www.bevrijdingsfestivals.nl

Isis & Piet Jan Blauw – Eenhoorn

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws