15 jaar Time Warp

Partyscene Redactie | 15 maart 2009
headlines

In april viert Time Warp haar vijftienjarig bestaan in de Maimarkthalle. Net als ieder jaar zal in de aanloop naar het event, op verschillende locaties in Mannheim het 'Internationale festival voor hedendaagse muziek en mediakunsten' plaatsvinden.


Het festival begint op zaterdag 28 maart en wordt opgeluisterd met een optreden van Mathew Jonson en zijn Cobblestone Jazz band dit jaar de cinemix zal presenteren in de Atlantis Cinema.


Adlof Noize aka dj Koze zal zich vermaken met een koptelefoonconcert in het Planetarium en is er net als voorgaande jaren weer een gratis workshop van het Time Warp Lab. Het lab is onderdeel van een serie van interessante workshops op het gebied van onder andere electronische muziek en productie. Het volledige programma vind je op de website.


15 jaar Time Warp


Time Warp

Op zaterdag 4 april wordt het verjaardagsfeest van Time Warp gevierd in vier verschillende area's in de Maimarkthalle. Een line-up met zowel nationale als internationale sterren van de laatste 15 jaar Time Warp staat paraat, uiteraard aangevuld met veelbelovende nieuwkomers.


Een van de hoogtepunten is het optreden van Fransman Laurent Garnier. Samen met zijn band zal hij zijn nieuwe album 'Tales of a Kleptomaniac' presenteren in een live-optreden wat tevens de première zal zijn in Duitsland. Na zijn live optreden zal hij doorgaan met een dj-set in het glazen paviljoen, waar hij ook in 2008 een onvergetelijke set neerzette.


Ook bevestig zijn: Sis uit Mannheim, die vorig jaar doorbrak met zijn hit 'Trumpet' op Ricardo Villalobos’ label Sei es Drum, Barem en vriend Joris Voorn. Optredens van Sven Väth, Richie Hawtin, Carl Cox, Dave Clarke, Magda, Ricardo Villalobos, Luciano, Loco Dice, Josh Wink, Anthony Rother en vele anderen maken de line-up compleet . De volledige line-up is te vinden op www.time-warp.de/nederlands .


Time Warp vindt plaats in de Maimarkthalle, Xaver-Fuhr-Str. 101 – 68163 Mannheim, Duitsland. Aanvang 20:00 uur, de deuren openen om 19:30 uur.


Kaarten kosten €45,- ex fee in de (online) voorverkoop (via o.a. Primera) en € 55,- bij de avondkassa. www.time-warp.de


Partyscene geeft 1x2 kaarten weg! Klik hier voor de prijsvraag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws