Click blijft zwaar rocken

Partyscene Redactie | 12 maart 2009
headlines

Je hebt niet lang hoeven wachten op een volgende editie van Click die wederom staat als een stenen huis. Afgelopen keer draaiden jongens als Michel de Hey en Joel Mull het dak van een bomvolle Westerunie er dubbel en dwars af. Op zaterdag 14 maart spannen Vera, Bart Skils, Remy en Boris Werner de boog nog wat verder aan en laten de zaak volledig uit de hand lopen.

Vanuit Duitsland naar Room 1 van de Westerunie wordt Vera ingevlogen. Deze gerespecteerde technodame vliegt de hele wereld over naast artiesten als Hawtin, Villalobos en Magda. Haar sound doet allerminst onder voor deze jongens. Ze brengt producties uit op labels als Mound Harbour en Cargo Edition en brengt de meest vooruitstrevende dansvloeren van de wereld in beroering met haar dikke Duitse sets.
Click
Van eigen bodem en een van de meest toonaangevende namen uit de betere danskringen van onze hoofstad is Bart Skils. Deze man behoeft weinig introductie. Hij staat bekend om zijn rocksteady en vooral open minded benadering van het concept minimal/techno/house. Skils draait breed zonder aan respect van zelfs de meest kieskeurige technofanatici te verliezen en de feesten die hij organiseert zijn standaard uitverkocht.

Boris Werner is op deze editie van CliCK verantwoordelijk voor een waardig begin van het feest. Deze losbandige held van de Amsterdamse underground scene weet hoe je een vuig feestje zonder concessies kan bouwen en dat zal hij ook deze keer weer bewijzen.

Ook in Room 1: een van de grote helden van de Nederlandse dance scene. Hij was erbij vanaf het eerste uur, heeft bekendheid vergaard tot ver buiten onze grenzen en wordt nog steeds op handen en voeten (letterlijk!) gedragen door een breed uitgaanspubliek uit alle lagen van de scene. Niemand minder dan de Haagse dj Remy zal de finale verzorgen van deze editie van Click en de nacht afsluiten zoals alleen hij dat kan: with a Bang!

Room II doet alles behalve onder voor het geweld van de grote jongens in de zaal ernaast. Vincenzo de Bull is een graag geziene artiest op plekken als Studio 80 en TwstD, organiseert zelf Bakken met Herrie en brengt een fijne, diepe en stoere house sound. Naast hem staan (back 2 back) Zender en Click organisator Stefano Richetta. Een bijzondere drie-eenheid met slechts een doel: sfeerbeheer!

Click

Zaterdag 14 maart 2009

Room 1: Vera, Remy, Bart Skils, Boris Werner

Room 2: Vincenzo de Bull, Stefano Richetta, Zender (back 2 back)

22.00 – 05.00

Westerunie Amsterdam

www.exprezz.info

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws