Tuig! presents Planet Trash

Partyscene Redactie | 13 maart 2009
headlines

Hierbij een oproep voor al het tuig van de richel om samen te komen op zaterdag 25 april. Deze speciale nachtelijke bijeenkomst, gehouden in Studio K te Amsterdam, wordt gehouden om één vuist te maken tegen de vertrutting in onze hoofdstad. De wereld is verloederd, het tuig heeft de touwtjes in handen, welkom bij Planet Trash!

Tuig heeft altijd de voorkeur voor ondergrondse locaties. Van de Tug Club boot in Amsterdam Noord, tot de Catacomben en de Stubnitz. Deze keer is het ook gevallen op Studio K in Amsterdam oost, alwaar er in maar liefst drie zalen geknald gaat worden: Space, The Ghetto en Ravers Paradise.

Tuig

Space
Futuristische visuals, blacklight art en een gevaarlijke mix van electro en house kun je verwachten in de grote zaal van Studio K. De organisatie van TUIG! heeft een blik dj’s opengetrokken die wel weten hoe je zaal vol gespuis moet laten dansen. Nikolai Dimitrov, Tettero, Technympf, Bob Wisman en residents Victor Peres en Eduardo de la Cruz zijn present om deze bijeenkomst tuigwaardig op te bouwen en vakkundig af te breken!

The Ghetto
De Haarlemse organisatie Never Grow Up is uitgenodigd om de intieme bioscoopzaal van Studio K om te toveren tot een ware ghetto. De ingrediënten zijn simpel: vuige decoraties, visuals en drie top dj’s die de smerigste underground housesounds uit de speakers laten knallen. Ille Bitch, Tom Ruijg en Reiss zullen je van harte verwelkomen in The Ghetto alwaar vanaf 22.00 de house uit de speakers zal pompen. Alle drie de heren hebben in het verleden al een verpletterende indruk achtergelaten tijdens Never Grow Up feesten en verdienen absoluut een plek op deze bijzondere editie.

Tuig

Ravers Paradise
De Schillenhut is terug! Na zo’n beetje de Tug boot tot zinken te hebben gebracht tijdens de jaarwisseling van 2007/2008 is het rondreizende party circus uitgenodigd om het restaurantgedeelte van Studio K eens flink onder handen te nemen. Dit gedeelte zal op deze avond een Ravers Paradise zijn waar je nog ongegeneerd in je multifluoroutfit met breeklichtjes in je knuisten hoog in de lucht kan raven zonder dat je weggehoond wordt. De muzikale leiding ligt in handen van Flexmeister, het meesterbrein achter o.a. de Schillenhut feestjes. Resident Nice Guy Eddy gaat live, dj duo Banda Bassotti gaat zichzelf in de kijker spelen, en koene platenridders Noelie vs Alberti zullen ook hier bewijzen waarom zij zo gewaardeerd zijn in de Amsterdamse underground.
Rucanor
Tuig! presents Planet Trash

Zaterdag 25 april 2009

22.00 – 05.00

Studio K, Timorplein 62

1094 CC Amsterdam

Muziekstijlen: electro, house, minimal, techhouse, techno

Voorverkoop: 12,- via www.ikbentuig.nl en Beatfreax.com

Deurverkoop: 15,-

Kledingvoorschrift: tuig

www.trashwithclass.hyves.nl

www.ikbentuig.nl

Iedereen die voor 13 april zijn entreekaarten koopt via www.ikbentuig.nl maakt automatisch kans op zeer tuigwaardige prijzen!
Hoofdprijs:

1x TUIG! treatment; gratis vervoer voor 3 personen van en naar het feest in de gepimpte TUIG! Chevy Van 6.2 + een aantal consumpties
Overige prijzen: 3 x de nieuwste Rucanor sneakers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws