Source Festival blijft intiem

Partyscene Redactie | 13 maart 2009
headlines

Na twee succesvolle zomeredities en een uitzinnig Source on Ice op 28 februari jl. staat Source in de startblokken voor een derde zomereditie van Source Festival. Op zaterdag 4 juli vindt van 11.00 tot 00.00 het festival plaats op het Paperdome terrein in Utrecht.

De opzet blijft intiem, de ticketprijs bewust laag en de programmering gevarieerd, feestelijk en verrassend. Met een combinatie van grotere internationale en talentvolle lokale artiesten aangevuld met creatieve projecten belooft dit festival een zomerse dag aan nieuwsgierige fijnproevers.
Source
Source Festival biedt dit jaar drie muziekpodia en één cultureel podium. Het programma bevat een spannende mix aan dj’s, live acts en culturele activiteiten. Dit jaar wordt het muzikale aanbod verbreed en verdiept. Het programma biedt techno, deephouse, minimal en house met kruisverbanden naar jazz, funk en disco. Hiermee wordt een eclectisch geluid gebracht dat helemaal past in het hier en nu. Nieuw is een cultureel podium, met een gevarieerd aanbod aan dans, dichtkunst, mode, videokunst en theater. Aangevuld met live painting en verschillende acts verspreid over het terrein biedt Source Festival een breed programma voor elke bezoeker.

Muzikaal kunnen de bezoekers genieten van oa. dOP & Nôze live, Marco Resmann, Melon en Polder live. dOP & Nôze live is een monsterverbond tussen twee zeer exclusieve live-acts uit Frankrijk. Deze zeldzame samenwerking leidt tot een uitbundig optreden waarin sfeervolle funk, deephouse en jazz naar een uiterst feestelijk niveau wordt getild. Marco Resmann is een artiest die staat voor het hedendaagse geluid uit Berlijn. Een veelzijdig en zeer geliefde dj met een eigen sound, bestaande uit house, minimal en techno, doorspekt met warme klanken. Melon en Polder kunnen beschouwd worden als de vaandeldragers van het nieuwe Nederlandse elektronische geluid dat momenteel uitwaaiert over heel Europa. Het zijn artiesten die staan voor een eigen geluid en met hun producties en optredens wereldwijd veel bewondering en erkenning scoren.

Het festival biedt plaats aan een beperkt aantal mensen om de intieme sfeer te waarborgen. Kaarten kosten 24,- in de voorverkoop. Voor de vroege beslissers wordt de prijs met 19,50 nóg vriendelijker gemaakt. De voorverkoop is online gestart via www.sourcefestival.nl.

Source Festival 2009, zaterdag 4 juli, 11.00 - 00.00 uur, Paperdome terrein Utrecht. dOP & Nôze live, Marco Resmann, Melon, Polder (live) en vele anderen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws