Charmin’ is terug!

Partyscene Redactie | 13 maart 2009
headlines

CharminAfgelopen editie van Charmin’ heeft Ille Bitch zijn naam weer waargemaakt: met zijn 3-uurs set heeft hij de Basement volledig op z’n kop gezet! We moeten de warme house/techno sound van resident Raymon Hollander natuurlijk niet vergeten. Hij warmde de dansvloer perfect op, waardoor Ille Bitch vrijspel had om de crowd helemaal tot het einde los te laten gaan. In de living/bedroom hadden de mannen van theKitchen het goed voor elkaar. De door hun gehoste zaal was permanent in vervoering door de dikke minimal house die uit de speakers knalde. Miel Krützm4ann van Codex Inferno had door de hele Home waanzinnige schilderijen opgehangen. Het was wat je noemt een kunstzinnig verantwoorde avond met muziek van zeer hoog niveau! Er hing een liefdevolle, gezellige sfeer in club Home op deze Valentijns editie.

Isis en Arjuna Schiks hebben het muzikale hart op de eerste editie van Charmin’ harder laten kloppen, daarom zijn ze allebei weer uitgenodigd voor zaterdag 14 maart. In het begin van de avond zal resident John Joseph het spits afbijten waarna Dave Noorlander van Dansrechters de Basement op stoom zal brengen voor wat komen gaat. Na de vette live performance van Arjuna zal Isis deze Charmin’ editie knallend afsluiten!

De heren van theKitchen hebben op de afgelopen Charmin’ indruk gemaakt en daarom zijn ze er weer bij met hun ‘mixing Art & Music’ concept. Miel Krützmann van het kunstenaarscollectief Codex Inferno zal het Art gedeelte voor zijn rekening nemen en in Home zijn beste werk ophangen.

Charmin' Schoolgirl Edition

Zaterdag 14 maart 2009

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam
23.00-05.00

Basement: Isis, Arjuna Schiks, Dave Noorlander, John Joseph, mc Sure

Living/Bedroom: Jesse Ten, Edu de Leau, Sebastiaan Hills, Dauphin, Dirklectisch

Hosted by theKitchen (mixing Art & Music)

Art Exhibition by Miel Krützmann (Codex Inferno)

Tickets:  Presale 9,- (excl. fee) op www.beatfreax.com

Deur 12,- euro
www.charmin.nu

www.clubhome.nl

www.mavano.com

www.the-kitchen.nl

www.codexinferno.com


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws