Secret Cinema te gast bij KitCatKlub

Partyscene Redactie | 4 maart 2009
headlines

In het holst van misschien wel het koudste nachtje van deze winter was er een plek diep in het hart van de Amsterdamse binnenstad waar het alles behalve vroor. Tijdens KitCatKlub in club Home draaide Michel de Hey het dak van een afgeladen en dampende club Home er volledig af. Nu, een maand later, gonst de stad van ontluikende lentekriebels. We zijn klaar om de donkere maanden grondig van ons af te werpen. KitCatKlub heeft daarom een verse editie voor je klaarstaan om dit te doen. Met acts als Secret Cinema en jongens als Wouter de Moor zit dat wel lekker.

Waarschijnlijk overbodig, maar laten we beginnen met een kleine introductie van Jeroen Verheij, aka Secret Cinema. Net als voorganger Michel de Hey een oud gediende die zijn houdbaarheid meer dan verzilverd heeft. Hij hoort bij de club van topartiesten van het eerste uur die de houten Hollander aan dansen kreeg op elektronische muziek, heeft internationale tophits op zijn conto die tot op heden in de wereldranglijsten opdoemen, draait nog altijd op de meest vooruitstrevende hotspots en scoort tevens dikke punten met producties die er in iedere set van welke artiest dan ook toe doen. Tot op de dag van vandaag is hij een van de jongens geweest die de techno sound van morgen bepalen. Komende zaterdag voor een intiem gezelschap tijdens KitCatKlub.

Naast Secret Cinema zijn is KCK apetrots op resident Wouter de Moor. Iedere editie weer weet hij exact de juiste snaar bij het publiek van KitCatKlub te raken met zijn krachtige en warme techno sets, de main room doordrenkend van de energie. Hij brengt het geluid van een nieuwe generatie gestaafd op de waardige tradities van de techno scene en weet daarmee een grote schare trouwe fans bij zich te houden. Een genot om in actie te zien achter de decks en perfect om op los te gaan tijdens je vrije zaterdagnacht. Wouter en Jeroen Verheij worden in de Mainroom bijgestaan door een nieuw gezicht achter de decks van KitCatKlub, dj/producer/organisator Andreas Bergmann. Deze jongeman staat niet voor niets achter de decks op deze editie. Hij is bekend en geliefd van o.a. de Stubnitz feesten en Studio 80 en brengt binnenkort zijn eerste producties uit op het label van niemand minder dan Remy, 68 recordings. Komt dat zien.

Secret Cinema

In Home’s Playroom staan KitCat residents van het eerste uur, Miss Melera en Mr. Minoz en resident en organisator Stefano Richetta met gast Recovery Sounds garant voor open minded elektronische topmuziek om er op deze warme verdieping wederom een gezellige bende van te maken. Miss Melera en Mr. Minoz zijn nachtbrakers pur sang en zowel bij Gasten Zonder Grenzen als KCK graag geziene artiesten. Met hun eigenzinnige house sound is het altijd weer feest als ze hun platen draaien, ondersteund door steevast een vaste posse gekke nachtvlinders. Gast Recovery Sounds is zelf succesvol feestjesgever in, daar heb je hem weer, Studio 80, met zijn feest ADHD Sessions weet hij het goede voorbeeld te geven. Ook hij verschijnt niet voor niets achter de decks tijdens deze editie. Gastheer Stefano Richetta maakt het feest compleet. Naast KitCatKlub organiseert hij een van de best bezochte technofeesten van het moment, Click. Achter de draaitafels ontpompt hij zich tot een ware performer. Handjes in de lucht, dat is minimaal het devies met meneer Richetta.

Genoeg om er weer een eerlijk en heerlijk knalfuifje van te bouwen. Daar op de plek waar het hoort: zaterdagnacht. KitCatKlub brengt de muziek van nu in de meest knusse club van Amsterdam, gebracht door de topartiesten van vandaag en morgen.

Our House Your Home

KitCatKlub, zaterdag 7 maart 2008

Mainroom: Secret Cinema, Wouter de Moor, Andreas Bergmann

Playroom: Recovery Sounds, Miss Melera & Mr. Minoz, Stefano Richetta

23.00 – 05.00

www.eprezz.info

www.clubhome.nl

www.kitcatklub.hyves.nl   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws