Rauweekender

Partyscene Redactie | 26 februari 2009
headlines

In april is het drie dagen lang feest bij de weekender van Rauw, met onder meer 2ManyDJ’s.

Op 10, 11 en 12 april is het drie dagen lang feest met Rauw, het concept van Joost van Bellen, tijdens de Rauweekender. Die begint overigens al een aardige traditie te worden, want dit is alweer de derde editie. Joost van Bellen presenteert in Tivoli in Utrecht drie avonden liveacts en dj’s die het grensgebied tussen dance, punk, disco en elektronica opzoeken, zoals 2ManyDJ’s en Boys Noize. Voor alle drie de avonden zijn losse kaarten te koop, maar je kunt ook het speciale kredietcrisispasse-partout kopen, voor 40 euro. Hieronder even de line-up per dag op een rijtje.

Le Corps Mince de Françoise

Vrijdag 10 april:

De eerste avond van de Rauweekender. Allereerst is daar de Londense dj/producer Riton, die je zal vermaken met zijn mix tussen minimal en electro. Daarnaast is er een optreden van Le Corps Mince de Françoise, met vrolijke electropop. 2ManyDJ’s behoeven geen introductie meer. De Belgische broertjes Dewaele mixen de hele popgeschiedenis naadloos aan elkaar in een dampend-rauwe set. Vanzelfsprekend draait Joost van Bellen ook een plaatje mee. Een los kaartje kost 18 euro.

Zaterdag 11 april:

Deze avond is het Boys Noize-labelnight. Natuurlijk hoort de Duitse dj/producer Boys Noize dan achter de decks te staan, met zijn beukende electro en techno. Ook van de partij een van de acts op zijn label, het Franse duo Les Petits Pilous. Ook lid van de Boys Noize-clan: D.I.M., een Duitse dj met nür vette sleazy bangers. Het Britse Shadow Dancer maakt het feest compleet met hun stompende beats. Een los kaartje kost 16 euro.  

Zondag 12 april:

Hier de Canadese dj A-Trak, die nu furore maakt en ook bekend is als de huis-dj van Kanye West en die je een moddervette mix brengt van electro en hiphop. Uit Frankrijk komt DJ Mehdi, met een voorliefde voor hiphop. Joost van Bellen maakt de boel af. Een lost kaartje kost 12 euro. 

Meer info op www.meubelstukken.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws