Panic Room

Partyscene Redactie | 25 februari 2009
headlines

Vrijdag de dertiende wordt door velen als een ongeluksdag beschouwd, wegens de combinatie van vrijdag en dertien. Een van de verklaringen is dat vrijdag de dag is waarop Jezus werd gekruisigd, een ongeluksdag dus. Als die dag dan ook nog samenvalt met het ongeluksgetal 13, moet deze dag dus wel extra ongeluk veroorzaken. Er wordt ook wel gesteld dat vrijdag de 13e is afgeleid van een Noorse sage over de kwaadaardige god Loki die als niet-uitgenodigde, dertiende gast, op het feest komt en de aarde in rouw dompelt.
Panic Room
Op 13 augustus 2004 overleed hierdoor een bijgelovige Roemeen, die deze dag de deur niet uit wilde om het ongeluk te ontlopen. Hij dacht veilig thuis te blijven, maar werd toch door het ongeluk getart: artsen van de EHBO verklaarden dat de man was gestoken door een wesp van een in Roemenië zeldzame soort, waarvan de steek uiterst giftig is.

Gelukkig kan jij op vrijdag 13 maart wel een veilig heenkomen vinden. En wel bij Panic Room, in de Amsterdamse club Escape. Dit is een nieuwe, veilige en terugkerende clubavond waar dé twee househelden van Nederland, Erick E en Roog, vrij spel hebben. Erick E en Roog hebben op uitnodiging van Frederik Abas na de succesvolle kick-off op vrijdag 12 december opnieuw de dansvloer voor zichzelf en kunnen draaien wat ze het liefst willen en waar ze zelf ook het meest van houden: deep, down & dirty house. Geen paniek dus, kom schuilen bij Panic Room!

Op deze volwassen house avond worden het publiek op de dansvloer en de dj's on stage één, de synergie en muzikale belevenis staan namelijk voorop. Residents Erick E, Roog én Frederik Abas nemen je vanaf 23.00 mee op een waanzinnige muzikale trip, om je zes uur later pas weer op beide voeten te laten landen. Verwacht op Panic Room dus niet de hitjes die je op elk feest hoort, maar een ouderwetse clubavond waar de dj's je met een uitgekiende muzikale opbouw meenemen in hun muzikale reis door hun platenkoffer en cd-map. Dat dit een zeer afwisselende trip in het houselandschap wordt, met deep house, tech house, soulfull house, classics, de nieuwste tunes, diepe dalen en hoge pieken, is gegarandeerd,

Roog & Erick E

Dankzij de zeer uitgebreide ervaring van deze drie doorgewinterde muziekliefhebbers zit je gebeiteld als je van een intensieve all night house trip houdt. Helemaal als je weet dat mc Gee erbij is om voor nog wat extra vocale climaxen te zorgen! Want of Roog en Erick E nou in een intieme club of op Sensation draaien, de energie, het enthousiasme en perfectionisme zijn altijd volledig aanwezig.

Escape Venue resident Frederik Abas, onlangs nog in de Rotterdamse Ahoy bij Madhouse te bewonderen, zal deze twee weergaloze househelden muzikaal perfect aanvullen. Kortom, voor de ware houseliefhebber is deze speciale clubavond zeker niet te missen. So come in and discover the Panic Room yourself…

Panic Room – Vrij spel op vrijdag de dertiende

Vrijdag 13 maart 2009
23.00 – 05.00

Escape Venue, Amsterdam

Erick E, Roog, Frederik Abas, mc Gee

Voorverkoop 16,- op www.escape.nl

Deurverkoop: 16,-

www.escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws