Isis opnieuw uit de kleren

Partyscene Redactie | 13 februari 2009
headlines

IsisJe kan er bijna je klok op gelijk zetten: eens in de zoveel tijd gaat de serieuze en spirituele Isis van der Wel (1975), beter bekend onder haar artiestennaam dj Isis (tot 2006 100% Isis), volledige of gedeeltelijk uit de kleren voor een magazine. In een duister verleden was dit voor het 100%jongensblad (‘not for girls & parents’)met ballen, de Webber, later met haar zus Jasha voor XPRS, het magazine van UDC. En deze maand is FHM aan de beurt. Zou het om het geld gaan, oftewel raakt de crisis ook Isis? Of zit er een diepere betekenis achter?

Isis kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek, reeds in 1987 koopt ze haar eerste houseplaaten vanaf 1992 draait ze in de bekendste Nederlandse discotheken zoals de RoXY in Amsterdam. In 1995 staat ze aan de wieg van Chemistry in Amsterdam en in 2001 startte ze haar eigen artiestenbemiddelings- en evenementenproductiekantoor genaamd Magma. Sinds 2003 organiseert ze evenementen onder de naam All Is One, en in 2005 volgt het gelijknamige platenlabel.

Isis

Na de lancering van de single Eenhoorn werkt Isis momenteel aan haar eigen artiesten album samen met studiopartner Piet Jan Blauw. Maar in de onderstaande interessante en redelijk onbekende documentaire is te horen dat Isis al reeds op haar 17e bezig is met plaatjes maken, samen met producer Eric Nouhan. Oftewel het duurt even, maar dan heb je ook wat. Want: “Ik vind het belangrijk dat een plaat een ziel heeft.”

Isis toen ze nog onschuldig en slechts 17 jaar was en al in RoXY draaide



Isis vermaakt zich goed op het hedonistische Ibiza



Maar ook op het Rijswijks Lyceum staat ze swingend achter de decks

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws