12 uurs rave

Partyscene Redactie | 6 februari 2009
headlines

Nu minimal, house en techno steeds meer voet aan de grond beginnen te krijgen in Arnhem, vindt The Level dat dit het juiste moment is om een nieuw concept te lanceren: Clockwise.
Clockwise
Met een vergunning verleend tot 10 uur in de ochtend is dit goed voor elkaar. De headliners van de avond zijn Bart Skils, Darko Esser, Warren Fellow en Olene Kadar maar de andere dj’s zullen daar muzikaal gezien zeker niet voor onder doen.

Om de avond meteen goed te laten beginnen zal deze geopend worden door Roger Gerressen en Jocelyn Abell. Roger Gerressen bekend van gigs op feesten als Planet Rose, 8Bahn en Vier. Roger zijn muzikale voorkeur gaat uit naar deep-house, minimal, techhouse, en techno met dub invloeden. Hierna is het de beurt aan Olene Kadar, die nu druk bezig is met het produceren van vette tracks die je deze avond ongetwijfeld terug zult horen in zijn set. Als Olene Kadar de juiste toon heeft gezet is het de taak aan Daan Anders om de lijn van de avond nog verder op te liften. Daan Anders is voor velen inmiddels geen onbekende meer door zijn twee-maandelijkse optredens op Bar7 en gigs op feesten als Planet Rose en Vier.

En dan na Daan Anders is het tijd voor niemand anders dan Bart Skils, waarne Cosh de decks zal overnemen. In het begin van de ochtend zullen Darko Esser en Warren Fellow samen aansluiten en techno van de bovenste plank ten gehore brengen. Darko Esser is bekend als programmeur van technotempel Doornroosje heeft zichzelf al op meerdere fronten bewezen. Als programmeur, dj of producer, op alle vlakken weet hij van wanten. Zijn tracks worden onder andere gedraaid door Josh Wink en Laurent Garnier. Warren zijn roots liggen in Rotterdam maar tegenwoordig heeft hij een overvolle agenda met optredens door heel Nederland en ver daar buiten. Samen zijn ze een ijzersterk team en zullen zorgen voor een waardige afsluiting van Clockwise! Daarnaast zal stage 2 gehost worden door M Productionz! Van deze ambitieuze organisatie wordt veel verwacht. DJ’s die zullen draaien in area 2 zijn: Mesquitas, Monotron, Broné en zal Hear Kitty Kitty live gaan.

Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar via www.paylogic.nl en www.thelevel.nl. Kaarten in de voorverkoop kosten slechts 10 euro en aan de deur betaal je 15 euro. Indien je besluit om te komen na 05.00 uur dan ben je 8 euro kwijt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws