Griepepidimie opgelost

Partyscene Redactie | 4 februari 2009
headlines

Vrijdag 6 februari heerst er een ontspannen en feestelijke sfeer in P60 Amstelveen. Dit allemaal omdat de griepepidemie dan definitief over is en de doktor eindelijk tijd heeft voor een feestje. Hij hangt zijn doctorsuniform in de kast en haalt de feestelijke smoking eruit.  Zijn remedie was en is altijd dikke vette electrosounds en met zijn opvallende verschijning is er gegarandeerd feest. Het is logisch dat we het over niemand minder dan Dr Lektroluv hebben!

lektroluv

De groene doktor laat de laatste tijd steeds vaker zijn doktersjas liggen en trekt zijn zilver feestjas aan of zijn nog feestelijke smoking. Het is iedere keer de vraag hoe hij het podium betreed. Eén ding is zeker, hij is opvallend! Zijn populariteit is enorm gegroeid de laatste tijd en staat voor uitverkochte zalen. Eindelijk doet hij P60 aan en menig volk is daar zeer tevreden mee. Dat is ook duidelijk aan de kaartverkoop te merken.

Amsterdamse Electronation resident Terry Toner is verantwoordelijk om meerdere euforisch momenten te creëren in zijn set, waar daarna de Dr zijn opwachting maakt. Talentvolle dj en producer Brent Roozendaal start de viering van het einde van de griepepidemie!

De timetable is als volgt:

22.00 – 00.15 Brent Roozendaal

00.30 – 02.30 Terry Toner

02.30 – 05.00 Dr Lektroluv

Kaarten zijn te koop via www.p60.nl en alle Primera winkels. Check hier een oude plaat van Dr. Lektroluv onder zijn T-Quest alias.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws