Studenten gaan in crisistijd naar Shape

Partyscene Redactie | 4 februari 2009
headlines

Iedereen weet het al: Shape is dé wekelijkse party om op zondagavond je weekend in stijl af te sluiten! Vanaf deze maand is deze feestelijke afsluiting ook nog eens extra voordelig voor studenten: op vertoning van je studentenkaart of OV jaarkaart heb je namelijk gratis entree! Zo kan je in deze woelige tijden van crisis, dalende koersen en omvallende banken toch nog even alle ellende vergeten door keihard te dansen, te juichen en te springen op de dansvloer van Escape met dj's Quintino, Frederik Abas, Sidney Samson, Jean en Tony Cha Cha!

Shape, de frisse en zwoele clubavond voor alle Shiny Happy People in Escape op de zondag, is uitgebreid, vernieuwd én verbeterd. Dankzij de komst van de nieuwe en verfrissende line ups is Shape goed 2009 gestart met nóg meer partysfeer en muzikale feestperikelen. De nieuwe residents zijn de heetste dj's van dit moment in Nederland: Frederik Abas, Tony Cha Cha, Sidney Samson, Quintino en dj Jean, aangevuld met Mc Gee (Housequake) en invaller Mc Knowledje.

shape

Maar niet alleen de Shape line up is totaal vernieuwd, ook het gehele Rembrandtplein, waaraan Escape ligt, gaat as we speak op de schop. Het bekendste plein van Amsterdam en Nederland krijgt een nieuwe look. Het wordt opener, veiliger, schoner en mooier en krijgt hiermee een meer internationale uitstraling, naadloos passend bij het reusachtige LED scherm wat reeds aan Escape hangt. De bosjes, hekjes en de beeldengroep van de Nachtwacht zullen daarom verdwijnen. Het beeld van Rembrandt blijft echter en krijgt zelfs een prominentere plek. Een impressie filmpje van het vernieuwde plein wat in september 2009 gereed moet zijn zie je hier.



Mocht je dus student zijn, dan heb je mazzel in deze heuse kredietcrisistijd. Weinig centen te makken, maar je wil toch nog even knallend je weekend afsluiten? Wapper vanaf februari met je OV jaarkaart of studentenpas bij de kassa van Escape, en je hebt zowaar gratis entree bij Shape! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Kom met je vrienden, je vriend(in), of je gehele studentenhuis of club, en feest alsof er geen morgen is! Keihard los, zoals het een echte student betaamt dus.

Shape

Elke zondag @ Escape

Rembrandtplein, Amsterdam

23.00-04.00

Entree 15,- / gratis op vertoon van OV/studentenpas

www.shapeatescape.hyves.nl 

Meer informatie over Shape en foto's, muziek, filmpjes en meer vind je op de website van Escape: www.escape.nl

Sidney Samson & Tony Cha Cha - Hype Up Tha Place


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws