Play is nog lang niet uitgespeeld

Partyscene Redactie | 4 februari 2009
headlines

Na een succesvol jaar van Play in club Home gaat de crew de sleutel doorgeven aan een nieuwe clan. Nee nee, lees dit niet verkeerd: Play gaat zeker niet stoppen, daar is het feestje veel te leuk voor!
Play
De crew, Yab, Nenad, Thomas, Jonathan en Tjalling, hebben het simpelweg te druk gekregen met andere werkzaamheden. Het laatste wat zij natuurlijk willen is dat daar het feestje onder zou leiden, vandaar dat er actie is ondernomen om er een nieuwe frisse organisatie annex host/promotor bij te zoeken.

Gary Smit (New Year's Eve @ Fifteen) en zijn team zullen het stokje overnemen. De crew is ervan overtuigd dat Play aan hen veilig overgedragen kan worden.

Voor de oude crew wordt hun laatste Play op vrijdag 6 februari dus een zeer speciale editie! Bij deze dan ook een oproep voor iedereen om hierbij aanwezig te zijn. Vrienden die nog niet geweest zijn, trouwe fans, nieuwe bezoekers: dit gaat een fantastische avond worden! Het is daarom aan te raden snel te handelen als je dit niet wilt missen.

Na de New Years Eve editie van Play met dj Chuckie, wordt ook aanstaande vrijdag natuurlijk weer groots gevierd! Er is voor de bovenzaal een extra dj geboekt (Nizzle) en beneden staat niemand minder dan onze oldtime favoriet Johan Bogers. Deze man heeft het op Extrema Outdoor voor elkaar gekregen dat zijn opvolger Erick Morillo hem niet meer wilde aankijken, omdat hij het gras onder zijn voeten had weggedraaid. Dat er daarom op deze bijzondere editie gekozen is voor Johan Bogers, moet je zelf maar komen ervaren in een 1,5 uur durende live set. Natuurlijk zullen de residents Jaziah, Yab en Indubio ook weer aanwezig zijn met hun heerlijke tunes!

Play

Vrijdag 6 februari

23.00 – 05.00

Club Home, Wagenstraat 3, Amsterdam

Muziekstijlen: classics, eclectic, house, minimal, r&b, urban

Minimumleeftijd: 21

Table Reservations: tableservice@clubhome.nl

www.clubhome.nl

Bogers vs Morillo


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws