Chmpgn

Partyscene Redactie | 27 januari 2009
headlines

Stijl, kwaliteit en classy vermaak staan op zaterdag 31 januari centraal bij Chmpgn.

Het gemiddelde uitgaanspubliek is tussen de 18 en de 25 jaar oud, maar het nieuwe concept Chmpgn gaat daar net even boven zitten. Chmpgn is uitgaan nieuwe-stijl en richt zich op een groeiende groep 25-plussers die zich enigzins ‘ontheemd’ voelen in de huidige dance-scene. Deze groep zoekt meer dan alleen dj-namen en is meer op zoek naar een stukje stijl en kwaliteit, waarbij classy vermaak en goede service ook belangrijk zijn, iets waar het in huidige uitgaansleven nogal eens aan ontbreekt.

chmpg

Op Chmpgn kunnen ze daarom genieten van een ‘meer volwassen sound’,  hoogwaardig entertainment en de juiste faciliteiten: zinnenprikkelende optredens van burlesque artiesten, mindblowing performances van mentalisten, maar ook spectaculaire tableaux vivants en sensuele belly dancers. Danielle Kwaaitaal kleurt de avond met verrassende en indrukwekkende graphics. De North Sea Venue zal tijdens CHMPGN transformeren tot een broeierige nachtclub met drie verschillende areas, allen ‘in-stijl’ gedecoreerd en elke area met een eigen sound.

In de main area staat verleiding centraal. Eén van de wizards of seduction is hier Ron Carro. Naast dit house icoon zal er in de main een unieke 6-decks set plaatsvinden door Risk Sound System, Melly Mel en Andy Sherman. De Club Classique area is een warm bad van pure nostalgie, met de lekkerste clubtracks uit de jaren negentig. Voor deze speciale gelegenheid zullen dj’s The Funky Bastard en Eric de Man hun favoriete house-tracks met het publiek delen. Als laatste is er een B;ue Note Trip Area, waar Maestro, jazz muzikanten en andere artiesten de jazz laten swingen. Kaarten kosten 27,50 in de voorverkoop.

Partyscene mag 3x2 gastenlijstplekken weggeven. Winnen doe je hier.

Meer informatie vind je op www.chmpgn.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws