Club Poema maakt doorstart

Partyscene Redactie | 22 januari 2009
headlines

Club Poema in Utrecht gaat er in 2009 weer vol tegenaan, met een nieuw programma.

Club Poema ziet het helemaal zitten voor dit jaar. De Utrechtse club heeft nu even de deuren gesloten, maar op zaterdag 24 januari volgt de grote heropening, waarbij tevens het nieuwe concept gelanceerd wordt. Allereerst is de club verbouwd, om de feestbeleving nog beter, fijner en gezelliger te maken. Bijvoorbeeld de extra bar, het rookhok en de kluisjes. Ook komt er een nieuwe dj-booth aan in de komende weken.

poema

Ook de feesten veranderen wat en het concept op de zaterdagavond ook. De programmering van de zaterdagen blijft nog steeds gefocust op house, minimal, electro en techno, maar er wordt gewerkt aan een constantere stroom van feesten, met nog meer nationaal en internationaal talent. Er komt ook een nieuwe website, waarop vooral ook veel filmpjes en foto’s komen, leuk naslagwerk dus. De laatste zaterdagen van januari staan in ieder geval in het teken van de Grote Heropening en ook voor februari is de line-up al bekend. Check het hieronder.   

Zaterdag 24 januari:Pinxt, Wouter de Moor, Ille Bitch, Macroscope en Wijnand.

Zaterdag 31 januari:Darko Esser, Invite, Pitto, Edwin Oosterwal en Erik Heijting.

Zaterdag 7 februari:Dr. Lektroluv, Michael ‘Ille Bitch’ von L. en Nuno dos Santos.

Zaterdag 14 februari: Free Your Mind Pre-party: Remy, Darko Esser (live!) en Steve Rachmad.

Zaterdag 21 februari:Subculture: Pinxt, Gregor Tresher en Matthias Tanzmann.

Zaterdag 28 februari:Kabale und Liebe en Rauwkost.

In maart nog veel meer, met onder meer dj’s als Ben Sims, Julietta en Rino Cerrone. De entree is voortaan iedere zaterdagavond slechts 5 euro voor 00.00 uur en daarna 10.00. De openingstijden zijn voortaan van 23.00 tot 07.00 uur.

Check ook www.clubpoema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws