25 jaar Patronaat

Partyscene Redactie | 8 januari 2009
headlines

Het Patronaat heeft dit jaar reden voor groot feest. In januari pakt het poppodium groots uit.

Poppodium Patronaat bestaat in 2009 maar liefst 25 jaar. Daarom heeft het Patronaat op 10, 16, 24 en 31 januari vijf knallers van jubileumavonden georganiseerd om het zilveren jaar gepast in te luiden. Een flink aantal bekende artiesten zullen de club aandoen. Zo is er 10 januari een editie van Electric Trash met D.I.M., Elite Force en DJ Spliph. D.I.M. is verbonden aan het Boys Noize label en vormt samen met Boys Noize zelf de groep Puzique. Verwacht een keihard rock ’n rave geluid van deze Duitser. Elite Force heeft zich de afgelopen jaren laten gelden in de breakbeat scene, maar zal op Electric Trash laten horen dat hij ook uit de voeten kan met vunzige electro en fidgethouse.

elite force

Op vrijdag 16 januari staat house legende DJ Pierre achter de decks. Hij is een van de grondleggers van de acid en zal dat genre dan ook komen draaien. 24 januari laat twee kanten van de jubileum-medaille zien. Ex-Underworld man Darren Emerson komt draaien, en viert de 36e release van het Global Underground label. Hij wordt bijgestaan door C-Jay. De kleine zaal is het domein van Dub Infusions, met Ramadanman, Dusk & Blackdown en FKA.

En op zaterdag 31 januari komt met Duitse Modeselektor het poppodium Happy Birthday wensen. Het duo brengt je een onorthodoxe mix van techno, beukende electro en prikkelende dubstep. Ook Steve Aoki, bekend van het label Dim Mak, is van de partij. Hij is er samen met andere vette act uit de Dim Mak stal, namelijk The Bloody Beetroots. Gehuld in evil Spiderman maskers, zijn ze verantwoordelijk voor het nodige dansvloer geweld. Ook Nederlands dubstep trots Martyn staat achter de decks en Ghislain Poirier brengt met een volledige band een kolkende mix van electro funk met ragga ritmes en raps.  

Voor meer info, tijden en prijzen voor alle dagen, check www.patronaat.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws