Dave Seaman terug in het land

Partyscene Redactie | 7 januari 2009
headlines

Dave Seaman is na een jaar weer terug in de Panama. Zijn vorige gig staat bij vele houseliefhebbers nog vers in het geheugen gegrift. Op deze bijzondere avond lanceerde Dave  namelijk zijn toenmalige nieuwe album onder de vleugels van het welbekende label Renaissance.

Op vrijdag 23 januari laat Dave Seaman wederom zien waarom hij nog steeds immens populair is onder vele clubbers. Tevens wordt hij vergezeld door onze Nederlandse progressive koning Per (Earth), Schaamteloos dj’s & The Funky Bastard.

Dave Seaman Panama

Dave Seaman, afkomstig uit Leeds (UK), draait al zeker 20 jaar mee in de dancescene. Als eerste editor van club-bijbel ‘Mixmag’, succesvol producent voor onder meer U2, Kylie, Michael Jackson, David Bowie en The Pet Shop Boys is deze man met recht een allround, multi-talent te noemen. Dave heeft ook meer dan 20 mixcompilaties voor gerenommeerde labels als Renaissance en Global Underground op zijn naam staan, kenners weten dat deze eer niet zomaar eenieder toekomt. Hij is ook de drijvende kracht achter een aantal onafhankelijke dancelabels zoals Stress Records en Audio Therapy. Om nog maar te zwijgen over zijn ‘buitenschoolse activiteiten’ als Levi’s model en BBC presentator. Deze man kan met recht zeggen: ‘…been there, done that!’

Panama presents Dave Seaman

Vrijdag 23 januari 2009

Line-up:                

Theatre: Dave Seaman, Per, Schaamteloos dj’s

Studio: The Funky Bastard & friends

Aanvang: 23.00 uur

Entrance: 15,- euro

Presale: 12,50- via www.panama.nl &  alle Primera Shops

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws