Early Bird actie Extrema Outdoor

Partyscene Redactie | 6 januari 2009
headlines

Het is ijskoud buiten, maar Extrema zit met het hoofd alweer dik in de zomer.

Op dit moment kunnen we hier op de redactie van Partyscene alleen nog maar dromen van een warme zomer, maar Extrema is er alweer druk mee bezig. Het nieuwe jaar is nog geen week oud of de organisatie maakt nu al bekend dat de Early Bird actie voor Extrema Outdoor op zondag 1 februari van start gaat. Ook Solar Weekend zal dit jaar voor het eerst een Early Bird Actie beleven en deze gaat vanaf 1 april los. Maar Extrema kijkt voor het hele jaar al vooruit. Pak je agenda er maar bij en schrijf even mee:   

extrema outdoor

Extrema @ Paaspop

11 & 12 april

Molenheide, Schijndel

De eerste namen zijn al vrijgegeven en wat dance betreft kun je al uitkijken naar acts als Boys Noize, The Subs, Joost van Bellen en Mambo Kurt.

Extrema Royal House

29 & 30 april

Centrum, Eindhoven

Extrema Outdoor

18 juli

Aquabest, Best/Eindhoven

Solar Weekend

7, 8, 9 augustus

Maasplassen ‘De Weerd’, Roermond

Extrema @ Amsterdam Dance Event

22, 23, 24 oktober

Amsterdam

Fabulous

28 november

Brabanthallen, Den Bosch

Extrema NYE

31 december

Eindhoven

Zoals ieder jaar heeft Extrema ook dit jaar een thema en dat is GIVE. Extrema wil hiermee mensen bewegen om meer te geven; aan elkaar, om elkaar. Het is geen nieuws dat er in de westerse wereld een enorm toenemende focus op materialisme heerst, maar volgens Extrema is het tijd om dat zwaartepunt te verschuiven en mensen te laten inzien dat er juist weer meer met elkaar in plaats van naast elkaar zou moeten worden geleefd.

Check ook www.extrema.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws