Dommelsch TWSTd DJ Contest: de grote finale

Partyscene Redactie | 24 december 2008
headlines

twsdAl vijf jaar lang organiseert  TWSTd aan het Weteringcircuit (Amsterdam) de Dommelsch TWSTd DJ Contest, een wedstrijd voor jong talent met 80 voorrondes en zo'n 160 deelnemers. Op vrijdag 16 januari wordt het eerste lustrum gevierd in de vorm van 'De Grote Finale' in De Melkweg.

Naast vier finalisten zullen Jasper Wolff, de publiekswinnaar van 2008, en Stacey Pullen hun opwachting maken. Er wordt een jury- en een publieksprijs toegekend. Naast Wolff gingen de afgelopen jaren Wouter de Moor, Vincenzo de Bull, Jamie Lie A Kwie, Timbalism, Nomar, F.O.X. en Dacato met de overwinning aan de haal. 

 

Op 16 januari aanstaande is de grote dag voor vier talenten die de concurrentie de baas waren in de voorrondes van 2008.  De gelukkigen krijgen de mogelijkheid te draaien in de Melkweg; een leuke uitdaging! De winnaar van vorig jaar, Jasper Wolff is dit jaar eveneens van de partij, net zoals Stacey Pullen.

Maar de avond draait uiteraard om de finalisten. Drie van hen zijn: Kevin Arnemann, duo Teatro Kultka en duo Lucatone en Olivier Weiter. De vierde is op het moment dat dit geschreven is nog niet bekend en komt uit het rijtje Meister M, Mind-One en Camiel Daamen. De jurywinnaar gaat naar het SAE voor een cursus Electronic Music Production. Daarnaast mogen zij - de winnaar van de jury en van het publiek - zich verheugen op een serie gigs, waaronder TWSTd QNSDY, Rockit Open Air, Awakenings en de Dommelsch TWSTd DJ's Tour. 

 

Je kunt je nu alweer inschrijven voor de voorrondes van 2009.

Surf daarvoor naar www.twstd.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws