Heroes on Canvas trapt af op je muur

Partyscene Redactie | 23 december 2008
headlines

Vorige week ging Heroes on Canvas van start. Koop nu unieke portretten van dj’s.

De dagen van de underground dance scene waar de dj slechts een plaatjesdraaier was, zijn definitief voorbij. Dj’s zijn uitgegroeid tot iconen en popidolen. Dat heeft Heroes on Canvas ook wel door. Het initiatief ging eind vorige week van start. Heroes on Canvas heeft een aantal dj’s op een artistieke manier op canvas en papier gezet en die wereldberoemde dj’s gekoppeld aan vermaarde straatkunstenaars, om een exclusief en uniek portret te maken van elke dj.

adam beyer on canvas

Die unieke samenwerking heeft al geleid tot werken van dj’s als Jeff Mills, Derrick May, Audio Bullys, Adam Beyer, Laidback Luke, Michel de Hey en Fedde Le Grand. Gemaakt door kunstenaars als Snar, Jeruniverse, Sit, Vage Gasten, El Miro en San Pedro.

En jij kunt in het bezit komen van zo’n doek. Je krijgt dan het kunstwerk, geprint op canvas van museum kwaliteit en gemaakt van 100% katoen. Je kunt het makkelijk schoonmaken met een vochtig doekje. Het canvas is gespannen op een stevig frame, dus je kunt het gelijk aan de muur hangen. Maten variëren van 50 cm x 70 cm tot 100 cm x 120 cm, verkrijgbaar als canvas of papieren print. Een percentage van de opbrengsten gaat naar Dance4Life, de internationale organisatie die samen met jonge mensen de strijd aanbindt tegen hiv en aids, dus het is ook nog voor een goed doel.

Bekijk en bestel je eigen doek op www.heroesoncanvas.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws