Electronation NYE verplaatst

Partyscene Redactie | 20 december 2008
headlines

Electronation NYE is verplaatst naar de Moby King boot bij het Java Eiland. Het feest zou plaatsvinden op de Stubnitz, maar mag op last van de politie niet meer plaatsvinden. Reden van de verplaatsing is het aantreffen van grote hoeveelheden drugs tijdens Mr. Stubnitz enkele weken eerder.


Electronation organisator Roy Avni laat in een reactie laat aan Partyscene weten niet blij te zijn met het besluit. “Enkele weken eerder werd er bij een feest op de Stubnitz, zowel bij bezoekers als dj’s, zoveel drugs aangetroffen, dat de politie ons feest tijdens oud en nieuw niet door wil laten gaan. Dat is zwaar onterecht, want wij hebben niets met dat feest te maken gehad!”


“De vergunning van de Stubnitz is nu gebonden aan ‘voorwaarden van goed gedrag’. Het is een harde en zeer oneerlijke beslissing, want onze bezoekers worden nu gestraft voor iets waar wij als organisatie niet verantwoordelijk voor kunnen zijn”.


Het feest waarbij de politie de drugs aantrof was de Mr. Stubnitz-editie van 6 december. Op het Partyflockforum schrijft de 17-jarige Violette: “Alleen al het feit dat de security geen mensen meer aan de politie mocht afleveren omdat het teveel ­werd zegt genoeg. Wat veel liefde, wat veel grote ­ogen, wat veel mooie mensen. Geweldig!”


“Maar”, vervolgt Avni, “Er is ook goed nieuws. Hoewel het over twee weken als zo ver is en het een ware nachtmerrie is gezien de korte tijd die we nog hebben, konden we terecht op een nieuwe, hele goede locatie.”Die nieuwe locatie is de Moby King boot, die speciaal voor de gelegenheid tussen elf uur ‘s avonds en zeven uur ’s ochtends op de kop van het Java Eiland zal aanmeren. De line-up blijft met onder andere Alden Tyrell, Terry Toner, Wouter de Moor en Clockwork ongewijzigd blijven. Maar er is een last minute toevoeging in de persoon van Steve Rachmad die onder zijn alter ergo Sterac Electronics een electro, italo en disco set zal komen draaien.


Kaarten kosten 35 euro in de voorverkoop en 45 euro aan de deur. Meer informatie over het feest is te vinden op www.electronation.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws