Extrema geeft cadeaus weg

Partyscene Redactie | 18 december 2008
headlines

Vrijdag 19 december staat in het teken van de Extrema GIVE actie, met hoe kan het ook anders, bergen aan kerstcadeaus, waaronder roze kerstbomen, warme chocomel en gratis bier.

De actie staat in het teken van het nieuwe thema van het komende “Extrema-jaar”, namelijk “Give”. Met het nieuwe thema wil Extrema mensen bewegen om meer te geven; aan elkaar en om elkaar. En En hoe kan dat mooier ingeluid worden dan met cadeaus en een een gratis feestje in het centrum van de stad?

Give actie

De Give actie vindt plaatst op het Catharinaplein in het centrum van Eindhoven en iedereen is van harte welkom. Verwacht roze kerstbomen, dj’s, warme chocomel en gratis bier als je een gift voor het goede doel achterlaat. Het ingezamelde geld wordt gedoneerd aan het Ticket for Tibet scholingsproject voor kinderen in Dharamsala.

give

Ook de cadeau’s die gratis worden uitgedeeld zijn niet misselijk. Zo maak je kans op dinerbonnen, sneakers, gratis toegang voor alle Extrema events in 2009, producten van de Wereldwinkel, een gratis draaimolenrit, een waterpijp, cd’s van Extrema Music, zitzakken van Fatboy en nog veel meer. Dus zijn de kerstdagen al duur genoeg? Kom dan vrijdag naar Eindhoven en geniet van een gratis feestje (van 19:00 tot 22:00, daarna is er nog een afterparty in The Living) en bergen kerstcadeaus.

Win VIPkaarten Extrema NYE

En Partyscene houdt ook van “GIVE”. Wij geven namelijk elke week 2x2 VIPkaarten weg voor één van de leukste nieuwjaarsfeesten in het zuiden van het land, namelijk Extema NYE. Kijk hier hoe jij kans maakt op die felbegeerde kaarten!

Voor meer info: www.extrema.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws