Dave Clarke Masterclass

Partyscene Redactie | 14 december 2008
headlines

Voor de vijfde keer zullen drie 3FM dj’s zich opsluiten in het glazen huis. Zij zullen in de zes dagen voor kerst niet eten. Daarmee vragen zij aandacht voor de wereldwijde vluchtingenproblematiek.


Onderdeel van de actie is de Serious Request Veiling. Daar worden zaken zoals t-shirts, cd’s en zelfs intieme huiskamerconcerten geveild voor geld dat ten goede komt aan het Rode Kruis. Met dat gegeven in je achterhoofd kun je kans maken op een unieke twee uur durende masterclass van Dave Clarke.


De stoïcijnse Brit zal in de intieme setting van Studio 80 inzicht geven in zijn dj-skils en het leven als dj. Reken op een demonstratie van dichtbij, anekdotes en veel sterke verhalen. Maar daar moet je wel wat voor doen. Deze prijs is namelijk alleen beschikbaar voor een klein groepje hoogste bieders.


Serious Request


Woensdag 10 december wordt het startshot gegeven voor de actie op 3FM en wordt de veiling geopend, alwaar het bieden kan beginnen! Je kunt voor de masterclass bieden als vriendengroep, als koppel of alleen, drie kansen dus om erbij te zijn. De veiling sluit op 21 december en de Masterclass vindt plaatst op 23 december tussen 18.00-20.00 uur in Studio 80, Rembrandtplein 17, te Amsterdam.


Check voor meer info: www.3fm.nl/veiling

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws