Start 2009 in jaren ’80 en ’90 stijl

Partyscene Redactie | 11 december 2008
headlines

Op 31 december organiseren Loveland en Radio Veronica het 'glitter&glamour' dansfeest DYNASTY. In Grand Hotel Krasnaposky komen de nodige hits uit de jaren '80 en '90 voorbij.

Dj’s Alex van Oostrom, Sven, Sander Hucke en Silverius draaien discohits en de classics worden verzorgd door Alvredo en Marcello. Als klap op de vuurpijl staat er die avond een live-performance op de planken van het legendarische DEEE-LITE – bekend van “Groove is in the heart” LIVE - feat. Lady Miss Kier.

dynasty

De avond Dynasty is gebaseerd op de gelijknamige populaire soap uit de jaren '80. Glitter, glamour & glory, het zijn de pijlers waar de Amerikaanse serie acht jaar lang op draaide. Loveland en Radio Veronica ontwikkelden twee jaar geleden voor Oud en Nieuw een evenement met dezelfde uitstraling als de serie. Het was het levende bewijs dat house- en hitclassics nog lang niet hun glans hadden verloren. Heel bewust  gingen beide organisatoren spaarzaam om met hun nieuwgeboren concept.. Maar nu, na één tussentijdse editie, presenteren zij de derde aflevering van het succesverhaal 'Dynasty'.

Kaarten winnen?

Partyscene geeft 2x2 kaarten weg voor dit heerlijke ‘glitter&glamour’ dansfeest. Ga naar onze winnen-rubriek en win!

Check www.dynasty.nl voor meer info.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws