Win een Pacemaker!

Partyscene Redactie | 12 december 2008
headlines

De Pacemaker is een zeer uitgebreide mp3speler met 120gb aan ruimte. Dit muziekmixsysteem in zakformaat maakt het mogelijk niet alleen thuis, maar ook onderweg, op het strand, in het bos of op een feestje muziek te mixen.

Want voor het maken van een mix (of een demo) heeft de Pacemaker twee onafhankelijke kanalen. Hierdoor is het mogelijk tegelijkertijd twee mp3’s af te spelen en in elkaar over te laten lopen.

Dit vernuftige apparaat heeft onlangs drie awards gewonnen in Amerika, Engeland en Duitsland:

- Pacemaker is named an International CES Innovations 2009 Design and Engineering Awards Honoree

- The Design Award of the Federal Republic of Germany

- DJ Tech Awards "Most Innovative New DJ Product"

Pacemaker

Daarom is de Pacemaker deze maand te koop van 620,- voor de speciale en feestelijke prijs van 520,-! Kijk voor verkoopinformatie op www.pacemaker.net/netherlands. Mason, die de Pacemaker gebruikt tijdens zijn optredens, heeft overigens een compilatie album (The Amsterdam Tapes) uitgebracht dat hij gemaakt heeft met de Pacemaker.

 

Partyscene mag exclusief een Pacemaker weggeven. Wil jij net als Mason en andere dj’s draaien met de Pacemaker in plaats van platen, cd’s of laptops? Geef dan antwoord op de vraag: Wat is de meest gebruikte artiest op pacemaker.net? Mail je antwoord zo snel mogelijk naar frank@partyscene.nl met als onderwerp Pacemaker.

Check hier de uitgebreide DJMag review:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws