Chuckie @ Play NYE

Partyscene Redactie | 10 december 2008
headlines

Uit een recent onderzoek is gebleken dat meer dan de helft (56%) van de Nederlanders oud en nieuw het liefst thuis viert. Nederlanders verblijven het liefst in een vertrouwde huiselijke omgeving met al hun dierbaren om hen heen.

Play kan zich daar wel een voorstelling bij maken, maar als je de herhaling van de Nieuwjaarsconference voorbij ziet komen, je helemaal uitgepraat bent met je tante en je oom steeds meer dronken wordt en dezelfde slechte grap blijft maken, wat moet je dan? Je wilt niets liever dan de deur uit, maar waar naartoe?
Play
Kijk, en dat word je dit jaar heel makkelijk gemaakt: club Thuis oftewel club Home is de plek om te vertoeven, want thuis, daar voel je je immers op je gemak. Ook hier brandt de openhaard en heb je de gezellige huiselijke inrichting, plus al je vrienden! Er zijn echter, naast je dronken oom die niet mee gaat, enkele noemenswaardige verschillen tussen thuis blijven en club Home:
 
-Hier draait dj Chuckie exclusief in Amsterdam!
-Er zijn veel mooie vrouwen en mannen!
-Sexy danseressen!
-Heerlijke cocktails en heel veel champagne!
-Yab, Lex, Indubio & Jimmy Carris met hun fijne tunes!

 
Kortom, alles is aanwezig om er een spectaculair feestje van te maken in club Home, met een geheel ander type huiselijkheid dan thuis blijven!

Play organiseert in samenwerking met het landelijke 365 platform: Play 365 @ club Home, het enige feestje in Amsterdam waar je dj Chuckie zal kunnen horen draaien met oudjaar. Niet op een mega event met duizenden mensen, maar in de meest intieme en gezellige huiskamer van Amsterdam! Herinner je nog de vorige keer dat deze grootmeester op Play draaide en dat het dak eraf ging? Dit mag je niet missen en dus is het tijd om actie te ondernemen. Bestel je kaarten snel online, want het zal ongetwijfeld heel hard gaan.

Als je oud en nieuw nóg exclusiever wil vieren is het natuurlijk altijd mogelijk een tafel te reserveren, neem voor meer informatie contact op via tableservice@clubhome.nl
 
Play 365 · NewYearsEve
Woensdag 31 december 2008
22:00 - 06:00
Club Home
Wagenstraat 3, Amsterdam
Line-up: Chuckie, Jaziah, Jimmy Carris, Lex, YAB, Indubio
Voorverkoop: 37,50
Deurverkoop: 45,-
Voorverkoop via:

Restaurant Goldfish, Westerstraat 136 Amsterdam
Restautant Kitsch, Utrechtsestraat 42 Amsterdam
Cobra Cafe, Hobbemastraat 17 Amsterdam (Museumplein)
En via Paylogic, Easyticket en www.clubhome.nl


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws