Sexy Mother Fucker doet drie clubs aan met Kerstavond

Partyscene Redactie | 8 december 2008
headlines

Het succesvolle sexy MF doet op kerstavond niet één, niet twee, maar drie clubs aan! Het concept vindt plaats in the Powerzone, the Zenith en Hardersplaza.

sexy MFZoals je van Sexy Mother Fucker kunt verwachten zijn op de 24e de populaire dj’s zoals Benny Rodrigues, Hardwll, Jean, Sunnery James & Ryan Marciano van de partij. Met de drie feestjes op Kerstavond doet de organisatie het succesvolle feest ter ere van het éénjarige bestaan – in september van dit jaar – nog eens dunnetjes over. In Beachclub Vroeger én The Powerzone wist Sexy MF een gezellig verjaardagsfeestje te vieren. En nu dus drie feesten op hetzelfde tijdstip op drie locaties door heel Nederland.

In Harders Plaza in Harderwijk, The Zenith in Venray en de Amsterdamse Powerzone kun je voornamelijk populaire Nederlandse dj’s verwachten. Denk dus aan Chuckie, Erick-E, Don Diablo, Sunnery James & Ryan Marciano, Jean, Marc Benjamin, Hardwell, Vato Gonzales, Afrojack, Tony Chacha, Irwan, the Partsquad en nog veel meer. Voor de volledige line-up kun je terecht op de site van Sexy MF.

Actie

Tijdens het eenjarige bestaan werd het nieuwe logo van Sexy Mother Fucker gepresenteerd aan het bezoek. Nu heeft het nieuwe huisdier helaas nog geen naam. En de organisatie heeft het volgende bedacht: “! Diegene die een vette, lieve, leuke, sexy naam voor mij bedenkt...wint een jaar gratis toegang tot alle Sexy MotherFucker evenementen als Super VIP en een heleboel Sexy goodies! Dus please....verzin een leuke naam voor mij....miauwwwww. Dan kom ik tijdens de volgende SMF op je lekker schoot spinnen! Waar wacht je nog op, stuur je originele naam naar info@sexy-mf.com.” of kijk op www.sexy-motherfucker.hyves.nl voor meer info!

Kaarten zijn  te koop online via Ticketonline.nl, paylogic.nl, Timoco.eu en Harde tickets zijn verkrijgbaar bij alle freerecord shops, Primera Winkels en Belcompany shops kijk voor een compleet overzicht op sexy motherfucker site www.sexy-mf.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws