Blender: De grootste oudejaarsmix van Haarlem

Partyscene Redactie | 5 december 2008
headlines

Een dikke line up, drie verschillende zalen en muziekstijlen, je persoonlijke partypakket, spectaculaire aankleding en show, veel champagne, alle beelden van 2008 op vj schermen in the mix, dansers en live acts, een nieuwe zaal, veel gekkigheid en extra’s… dat is Blender in de Lichtfabriek, de grootste oudejaarsparty van Haarlem en omstreken!

De monumentale Lichtfabriek is dit jaar namelijk het decor van een groots oud- en nieuw feest. De organisatie Form & Function zal 2008 op gepaste wijze afsluiten maar vooral het nieuwe jaar feestelijk binnen halen. En daar wordt zwaar mee uitgepakt! Zorg dat je er voor 00.00 uur bent voor een waanzinnige start van 2009. Iedereen die voor middernacht binnen is krijgt een persoonlijk feestpakket en een glas champagne.

Turbinehal: house & techno

De imponerende Turbinehal is on fire met de techno en house beats van Remy, Marcella én Juan Sanchez, aangevuld met de opzwepende voice van MC Haits. Juan opent het feest met een uitgekiende mix van minimal, house en techhouse. Het nieuwe jaar zal hier spectaculair geopend worden met een exclusieve twee uurs set door Remy, the godfather van de Nederlandse house en nog steeds een van de meest gevraagde en internationale bekende techno dj’s van ons land. Marcella, bekend van haar Planet House en dikke eigen producties, zal de Turbinehal afsluiten met een extra lange set van drie uur.

Remy

Oliehuis: eclectic

Het industriële Oliehuis is een stomende blender van de meest uiteenlopende muziekstijlen met de beste eclectische dj’s van Nederland: The Flexican (GirlsLoveDJ’s), Shagspeare (Sneakerz), Rob Boskamp (Big Boss Records, Dance Valley) en Sander Hucke (Loveland’s T-Dansant). Ook Hitmeister D is van de partij, zijn set zal worden aangedikt met de stevige rap van Brainpower. Deze twee werken sinds kort veel samen en zullen ook wat nieuwe gezamenlijke nummers laten horen.
Blender
LuiLekkerLounge: spelen, eten, dansen, sjansen

In de gloednieuwe en intieme derde zaal, voor het eerst open voor publiek, vind je de LuiLekkerLounge. Hier kun je o.a. chillen op zitzakken, chatten, champagne drinken en happen met Flexmeister F. & de Nachtbroeders. Tot middernacht kan je in deze kroeg onder meer oudhollandsche spelletjes spelen, filmpjes kijken en rustig indrinken, na 00.00 kan je hier je o.a. je eigen meegebrachte cd laten draaien, en dikke prijzen winnen met Raad de Plaat onder het genot van een drankje en hapje.

Deze drie zalen zijn pas compleet met de 2008 visuals van Zenthar. Voor de eerste keer in de geschiedenis zal er een oudejaarsconference in videobeelden gepresenteerd worden. VJ Zenthar zal op een komische maar ook uiterst actuele manier het jaar 2008 in beeld brengen en op zijn manier van commentaar voorzien. Een rookruimte ontbreekt uiteraard niet, en het feest wordt daarnaast opgefrist door de sappige moves van de HouZe JunkyZ dansers. Geen standaard dans act maar echte dance-liefhebbers die dat op hun eigen manier tot uiting brengen.

Kortom: het grootste oudejaarsfeest van Haarlem en omstreken gaat knallen… Blender is The Place to Be on NYE! Win hier tickets!

Blender
Woensdag 31 december 2008
De Lichtfabriek, Minckelersweg 2, Haarlem
Open: 22.00 – 05.00
Minimum leeftijd: 18
Line Up: 
Area 1: Juan Sanchez, Remy, Marcella
Area 2: Rob Boskamp, The Flexican, Shagspeare, Sander Hucke, Hitmeister D vs Brainpower
Area 3: LuiLekkerlounge met Flexmeister F & de Nachtbroeders
Voorverkoop 48,50 bij Free Record Shop enop
www.formandfunction.nl

 

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws