Ron Carrol & Copyright @ Framebusters

Partyscene Redactie | 5 december 2008
headlines

Na een knallende lancering van de Framebusters cd met Jean Claude Ades en de start van The Rembrandt House Mob in Escape Lounge, is het alweer december. De tijd van strooigoed, kerst, vuurpijlen, de openhaard, en je lekker thuis klaar maken voor een avondje Framebusters met speciale buitenlandse gasten als Ron Carrol met kerst of Copyright van Defected met oudjaar!

Vanaf november ligt de eerste Escape presents Framebusters cd in de winkels en in Escape. De schijf, samengesteld en gemixed door resident Raymundo, bevat net als elke zaterdagavond in Escape een perfecte muzikale opbouw. En met tracks van ondermeer The Shapeshifters, Freemasons, Dirty South, John Dahlbäck en Jean Claude Ades krijg je een perfect idee van de vibe die heerst op een avondje Framebusters. Zet hem thuis op, onderweg in de auto of op een huisfeest, en de funky feelgood sound knalt uit je speakers en zorgt voor een perfecte preparty!
Raymundo
Verder slaat The Rembrandt House Mob al sinds één maand elke week genadeloos toe in Escape Lounge: Didier Stijn, Bobby Mash, Reuben Alexander en dj Touché rocken deze nieuwste hotspot van donderdag tot en met zondag. Gratis entree op z’n Hollands, maar internationaal clubben qua atmosfeer en locatie, niet in de laatste plaats dankzij het LED plafond en magnifieke uitzicht op het Rembrandtplein dankzij de imposante raampartij. Ook cocktails en champagne mogen niet ontbreken. Via Escape Caffé loop je via de trap zo naar boven, naar de Escape Lounge, elke donderdag tot en met zondag van 20.00 – 03.00 ben je van harte welkom voor warmte, lekkere drankjes en dito tunes.

Zaterdag 6 december zorgt resident Raymundo voor de bruisende kick-off van deze laatste maand van het jaar. Maar hij is niet alleen, ook de Groovenatics brothers zijn van de partij! Door het ganse land zijn deze gasten zeer graag gezien. Timo & Yordi draaien regelmatig op feesten en partijen als Sneakerz, Latin Lovers, Ritmo, Addicted en Dance Valley. Ook mixten ze de vijfde Sneakerz cd. Met de sounds zit het wel snor dus vanavond! Mc Dan Stezo zorgt voor de vocalen deze avond, en Girl’s Love DJ’s huismeester Ruby Wax verzorgt de eclectische sounds in de Escape deLux zaal.
Escape NYE
De week erop, op zaterdag 13 december, vindt de maandelijkse Amsterdam Rockin’ avond plaats tijdens Framebusters. Samen met Shape resident en muzikaal maatje Frederik Abas en Costar op de saxofoon maakt Raymundo er altijd een spetterend feest van wat elke maand standaard tot een zeer uitgelaten dansvloer én VIP deck leidt. Ook mc Choral is op dit festijn aanwezig om met haar loepzuivere lyrics de muziek extra kracht bij te zetten. In deLux kan je genieten van de eclectic sounds vanDanney en zijn muzikale maatjes.

Zaterdag 20 december heeft Raymundo Mischa Daniels uitgenodigd achter de decks. Deze Armada en Famous resident houdt wel van een feestje! Dat zelfde geldt ook voor Slam FM jock Leo van derWeijden, en daarom gaan ze samen de Escape back2back rocken! Mc Dan Stezo vult deze drie heren goed aan, en Girls Love DJ’s resident Lars Vegas rockt de deLux met zijn afwisselende sounds, beats & tricks in the mix.

Net na kerst, op zaterdag 27 december, is Ron (Christmas) Carrol de speciale gast bij Raymundo en Framebusters! Zeg house, Chicago, rasperformer, Nikes, funky bumpy sounds en je weet dat dit maar één iemand kan zijn! Zou hij nog wat kerstliedjes gaan zingen? Het wordt in ieder geval een onvergetelijke en opzwepende set waar je wel op móet bewegen. Radikal Roy is ook van de partij, evenals mc Choral . De eclectische sounds in deLux zijn deze avond van Loveland’s Martino Rosso. Win tickets!.
Copyright
De maand, en 2008, wordt vanaf 22.00 in stijl afgesloten op woensdag 31 december, op New Year’s Eve! Alles wordt uit de kast getrokken, zowel qua aankleding als dj’s, want je kan in maar liefst drie zalen compleet los! De speciale gast in Escape Venue, waar house centraal staat, is de Engelse formatie Copyright! Deze jongens komen uit de stal van de toonaangevende en wereldwijd bekende house organisatie Defected en zijn op dit moment een van de meest gedraaide en gevraagde artiesten in de housescene. Raymundo en Frederik Abas maken de line up hier compleet. In de deLux zaal kan je genieten van de eclectische sounds van The Flexican, Ruby Wax, Joshua Walter, Lars Vegas, Martino Rosso, Danney en Wiebthroat! En alsof dit nog niet genoeg is kan je de Escape Studio, met subliem uitzicht op het oud & nieuw vierende Rembrandtplein, genieten van classics met Bart Thimbles (Turn up the Bass initiator), grandmaster Rob Boskamp, Sound of Love’s Robert Feelgood en Leo ‘Slam FM’ van der Weijden. Voor ieder wat wil(d)s dus deze afsluiter van 2008, win hier kaarten!

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Voor 31 december bedragen de tickets 50,-, te koop via www.escape.nl. Aldaar ook meer informatie over Framebusters, The Rembrandt House Mob, de Framebusters cd, foto’s, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag Framebusters kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws