Loveland NewYear

Partyscene Redactie | 29 november 2008
headlines

Ook Loveland viert oud en nieuw. Van negen tot zeven kan er in Amstelborgh gedanst worden op muziek van onder andere Felix da Housecat, Dr Lektroluv, Housequake, Gregor Tresher, Marnix, Michel de Hey en Bart Skils.


Het belooft volgens de organisatie een veelzijdige avond te worden met heerlijk eten, champagne, cocktails en dans.

Loveland New Year telt drie area’s: “T-Dansant room”, de “Fire! room” en de “Classics Lounge”, die muzikaal zijn onderverdeeld in “house & electro”, “minimal & techno” en “disco & house classics”.


“Felix da Housecat, Dr. Lektroluv en Gregor Tresher zijn de buitenlanders van de avond, stuk voor stuk artiesten die –ieder op hun eigen manier – echt iets unieks te bieden hebben. Roog & Erick E staan met hun Housequake per definitie garant voor een vlammende performance. Met daarnaast Bart Skils, Secret Cinema en Michel de Hey heb je in mijn ogen het neusje van de Nederlandse zalm in huis. Ik heb geprobeerd het geheel zo neer te zetten dat er een mooie muzikale lijn zit in de avond. Ja, ik ben hier heel erg blij mee”, aldus organisator Marnix Bal.


Amstelborgh is gelegen op een steenworp afstand van de Amsterdam ArenA en slechts enkele minuten van de snelwegen A10 en A2. Er wordt een taxistandplaats aangelegd en automobilisten kunnen hun auto parkeren op het aangelegen privéparkeerterrein.


beeld loveland


Vanaf 20.30 uur worden er pendelbussen ingezet vanaf het Waterlooplein. Na afloop kun je weer de pendelbus terug nemen. Hier is ook een taxistandplaats (Hoek Mr. Visserplein/ Waterlooplein).

Kaarten kosten €59. Snelle beslissers betalen €50 voor de eerste 300 kaarten. Deze ‘Early Bird’-tickets zijn exclusief verkrijgbaar via www.lovelandnewyear.nl, waar je ook de volledige line-up vind.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws