Latin Village terug naar 1 dag

Partyscene Redactie | 27 november 2008
headlines

De organisatie van Latin Village Indoor kort het driedaagse festival in tot één dag: 29 november.

Aanstaand weekend vindt in de Amsterdamse Westergasfabriek het Latin Village Indoor festival plaats. Het grootschalige latin feest zou drie dagen duren, maar de organisatie heeft vandaag besloten om het feest alleen op zaterdagavond 29 november door te laten gaan. Er zijn niet voldoende kaarten verkocht voor de vrijdag- en zondageditie. Om er toch nog een fijn feest van te maken en om ook de kwaliteit te behouden, voegt de organisatie alles nu samen tot één dag.

latinvillage

“We vinden het erg jammer, maar Latin Village in een halflege zaal is gewoon geen Latin Village,” aldus Mo Sahib van de organisatie. “Dan gaan we liever naar één avond die wel precies die sfeer heeft die de bezoekers van Latin Village gewend zijn: gezellig druk, lekker feestelijk, met dat typische zinderende latingevoel.” Zoveel mogelijk artiesten en acts die op de afgelaste dagen gepland stonden, zijn naar de zaterdagavond verplaatst. Mensen die al een kaartje hadden gekocht voor vrijdagavond 28 of zondag 30 november kunnen daarmee op zaterdagavond 29 november naar Latin Village Indoor. Voor die avond zijn er overigens nog kaarten te koop, die voor 35,50 euro de deur uit gaan.

Ook prijswinnaars met kaarten voor één van de afgelaste dagen en genodigden voor vrijdag en/of zondag kunnen op zaterdag tot 24:00 uur naar binnen. Het is uiteraard ook mogelijk om geld terug te vragen. Diegenen, die van die regeling gebruik willen maken, moeten voor 15 december 2008 hun originele tickets (of uitgeprinte e-tickets) en een kopie van hun legitimatie opsturen naar postbus 15760, 1001 NG Amsterdam (o.v.v. naam, adres, en bankgegevens).

Meer info vind je op www.latinvillage.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws